Profijt Meubel Armstoel Minde Antraciet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Stoel Minde, met handige terugdraaifunctie!

Onze armstoel Minde is uitgevoerd met een mooie zwarte metalen poot en een comfortabele kuipzitting.

  • Handig terugdraaimechanisme
  • Comfortabele zit
  • In drie actuele kleuren verkrijgbaar

De eetstoel Minde is standaard voorzien van een draaimechanisme. De stoelen draaien namelijk door een veer altijd terug naar hun originele positie, zodat ze altijd netjes aan de tafel blijven staan. Op deze manier hoef je de stoel ook niet meer te verschuiven als je gaat zitten of opstaan. Dat is nou eens een slimme keuze!

Deze stoel uit de Profijt Meubel collectie is leverbaar in 3 mooie kleuren in een velvet stof namelijk antraciet, hunter en copper. Standaard is deze armstoel voorzien van een bies in dezelfde kleur als de gehele stoel. Dit geeft de stoel een eigen karakter. Maak zelf een mooie keuze uit deze kleuren, kies voor een zelfde kleur of mix de kleuren aan je tafel zodat je mooi speels geheel krijgt.

De Minde wordt knock down geleverd. Dit wil zeggen dat de poten er nog onder gemonteerd dienen te worden. Met een handige montagehandleiding is dit zo gebeurd.

Combineer deze eetstoel met een van onze eettafels. Ook hier heb je volop keuze in houtsoorten, afmetingen, pootmogelijkheden en soorten. De stoel Minde combineert bij vele tafels. Ons ervaren personeel helpt je graag met het maken van een leuke eetset. Denk hierbij ook eens aan een mooie lamp boven je tafel, een echte eyecather. Je vindt diverse soorten verlichting ook bij Profijt Meubel.

Onze verkopers kunnen je ook meer informatie geven over ons onderhoudsprogramma. Er zijn verschillende onderhoudsmiddelen mogelijk voor diverse stof- en ledersoorten maar ook voor houtsoorten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk de standaard garantie uitbreiden naar 5 jaar tegen een kleine meerprijs. Vraag vrijblijvend meer informatie van deze All in House Service op bij onze verkoopadviseurs.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 086x060x060 cm | Zithoogte 49 cm, zitdiepte 45 cm, armhoogte 65 cm.
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
103372221
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.