Profijt Meubel Armstoel Orense Cinnamon

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Armstoel Orense met met ruitpatroon

  • Metalen frame
  • Comfortabele zit dankzij de nosagvering
  • Maximale belastbaarheid is 120 kg
  • Zelf samen te stellen

Het ruitpatroon op de rugleuning van deze uitvoering van stoel Orense geeft een tijdloze uitstraling. De combinatie met het zwarte metalen frame dat aan de zijkanten van de zitting loop en meteen de armleuning vormt en de stof jeep in de kleur cinnamon, maakt deze stoel goed te combineren in diverse interieurs. Stof jeep voelt aangenaam zacht aan en is mat met een gemêleerd effect. De zitting is comfortabel dik en voorzien van nosagvering, wat een licht verend zitcomfort geeft en lang zijn vorm behoud. Stoel Orense is dan ook uitermate geschikt voor lange avonden tafelen!

Is deze stoel nét niet wat je zoekt? Geen probleem! Stoel Orense kun je namelijk helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen kiezen uit onze ruime stoffen- en ledercollectie, maar kun je ook kiezen uit verschillende stiksels, diverse onderstellen/frames en zijn er bijpassende armstoelen en eetbanken verkrijgbaar. Je kunt met de Orense alle kanten op! Bekijk het modeloverzicht of kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken. Goed om te weten: alle stoelen en banken worden gemonteerd geleverd.

Onderhoud:

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 089x052x065 cm | zithoogte 52 cm, zitdiepte 43 cm, armhoogte 67 cm.
Hoogte:
89
Zitdiepte:
52
Zithoogte:
43
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10321734
Kleur:
Uitgevoerd met rugleuning in stof jeep 94-cinnamon (stoffering type E) met zwart metalen frame (type
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.