Draaifauteuil Renville beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eigentijdse draaifauteuil in beige teddystof

  • Rondlopende rugleuning met uitstraling van Engelse oorfauteuil
  • Zachte stof met hoog aaibaarheidsgehalte
  • Zwart metalen 5-teensvoet
  • Te belasten tot 125 kg
  • Bijpassende hocker verkrijgbaar

Draaifauteuil Renville is gebaseerd op een klassieke Engelse oorfauteuil maar met een moderne make-over. De rondlopende rugleuning met `oren' aan de zijkanten geeft een uiterst comfortabel en geborgen zitcomfort.

De draaifauteuil is uitgevoerd in een beige teddystof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Hierdoor oogt de fauteuil niet alleen zacht en warm, zo voelt hij ook. Het voelt als een dekentje.

Door de combinatie van nosagvering met vormschuim heeft de draaifauteuil een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende vorm van de zitting en rug zorgen ervoor dat de fauteuil je als het ware omarmt. Samen met de zachte stof geeft dit een heerlijk zitgevoel. Voor extra comfort is er online een nekkussen in dezelfde stof en een bijpassende hocker verkrijgbaar. Zo heb je echt de perfecte combinatie om uitgebreid te relaxen in je eigen woonkamer.

De zwart metalen 5-teensvoet moet nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Zie jij jezelf wel zitten in draaifauteuil Renville, maar heb je liever een andere stof of kleur? Dat kan! In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, maar ook uit verschillende voeten in hout of metaal. En met de optie gaslift kun je de fauteuil ook nog eens 6 cm verhogen, ideaal als je lange benen hebt. In de winkel kan men je uitstekend adviseren.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 105x073x080 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 53 cm.
Hoogte:
105
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
53
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10428422
Kleur:
Uitgevoerd in stof boogie 84-clay met zwart metalen 5-teensvoet (voet A, model PBS).
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.