Profijt Meubel Eettafel Calde 160x90

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eettafel van massief mangohout en metaal Calde

De combinatie van massief mangohout en een metalen frame is helemaal van nu! Mangohout is niet voor niets een populaire houtsoort: het is een stevige houtsoort, is duurzaam en het geeft elk meubelstuk een uniek karakter. Mangohout heeft namelijk een mooie 'tekening', waardoor elk meubelstuk gemaakt van deze houtsoort anders is. Mangohout komt van mangobomen, die groeien in Zuid-oost Azië en pas worden gekapt op het moment dat de bomen geen vruchten meer dragen. Voor een meubel van mangohout hoeft er dus niet zomaar een bos te worden gekapt, maar worden oude bomen op mangoplantages gebruikt.

  • Mangohout en metaal, robuust en vol karakter
  • Rechthoekige en ronde eettafels verkrijgbaar in deze meubelserie
  • Complete meubelserie met veel keuze uit kasten en tafels

Bij meubelserie Calde wordt massief mangohout gecombineerd met een metalen frame, de rechthoekige eettafels hebben een metalen U-poot. En meubelserie Calde biedt ook een ronde eettafel! Ronde eettafels zijn al een tijdje steeds populairder aan het worden, en een ronde eettafel met metalen onderstel is helemaal een gewilde optie! De rechthoekige Calde eettafels zijn leverbaar in de volgende maten: 160x90cm, 190x95cm en 220x100cm. De ronde eettafel is verkrijgbaar als ronde eettafel 130cm en als ronde eettafel 150cm.
Daarnaast vind je in deze woonserie een dressoir dat verkrijgbaar is in twee afmetingen, twee typen boekenkasten, drie typen tv-meubelen en een salontafel in twee verschillende maten. Heel veel keuze dus, er is altijd een meubel dat in jouw interieur past! Ook handig om te weten: de meubelen in deze serie worden gemonteerd geleverd. Alleen bij de eettafels dien je zelf de poten nog te monteren. Door de poten van eettafels nog niet te monteren kunnen ze makkelijker vervoerd worden, en dat scheelt weer in de kosten. Daardoor kunnen we onze prijzen laag houden. Wil je meer weten over meubelserie Calde, of wil je advies bij het maken van de juiste keuze? Onze deskundige collega's helpen je graag verder in onze winkel!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 079x090x160 cm
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
103265271
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.