Eettafel 190x90 Holton

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Stijlvolle eettafel 190x90 cm met houtlook

  • Uitstraling van echt hout
  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Je hoeft alleen de poten te monteren

Eettafel Holton heeft een verjongd blad, dit wil zeggen dat de rand is afgeschuind om het blad optisch dunner te maken. Dankzij dit verjongde blad is model Holton een stijlvolle, ranke eettafel. De metalen U-poten met zichtbare geslepen lasnaden geven het geheel een industriële look. Het blad is afgewerkt met een melamine toplaag, dit is kras-, slijt- en stootvast, ideaal voor intensief gebruik en zeer makkelijk in onderhoud. Door de aangebrachte houttekening en -structuur heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het onderstel bestaat uit metalen zwarte U-poten en dient nog aan het blad bevestigd te worden. Deze tafel is geschikt voor ca. 4 tot 6 personen, afhankelijk van de breedte van de stoelen. De hoogte tot de onderkant van het tafelblad is ca. 73cm. Houd hier rekening mee als je stoelen met een armleuning aan de tafel wilt zetten.


In onze winkels kun je kiezen uit verschillende kleuren. Ook is de tafel verkrijgbaar in verschillende maten en met zwarte metalen X-poten.


Onderhoud:

Vlekken kun je het best direct verwijderen met een vochtige doek. Voor dagelijks onderhoud kun je de tafel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek en nadien droogwrijven. Om nog langer van een mooie tafel te genieten kun je de tafel bij voorkeur 1x per maand intensief reinigen met Multi Cleaner.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 077x90x190 cm | hoogte onderregel ca. 73 cm. de ruimte tussen de poten aan de lange zijde bedraagt ca. 158 cm.
Breedte:
190
Hoogte:
77
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10389519
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur natur decor met zwarte metalen U-poten.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.