Eettafel ovaal Walden 230x110cm grey

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eikenhouten ovale eettafel 230x110 Walden

  • Verfijnde industriële uitstraling
  • Zwart metalen spinpoot
  • Geschikt voor 6 personen
  • Zelf te monteren
  • Massief eiken

Eettafel Walden is gemaakt van massief eikenhout. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende kleine en grote noesten en is afgewerkt met een grijze lak. De rand van het tafelblad is verjongd. Dit wil zeggen dat deze schuin is afgewerkt waardoor het blad optisch dun lijkt. In combinatie met de zwarte metalen spinpoot heeft deze eettafel een verfijnde industriële uitstraling.

De afmeting van deze tafel is 230x110cm en hiermee is deze geschikt voor zeker 6 personen. De hoogte tot de onderkant is ca. 74 cm. Houd dit in de gaten als je armstoelen aan de tafel wilt zetten.

Is deze tafel net niet wat je zoekt? Geen probleem! Tafel Walden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende soorten poten, verschillende kleuren olie en lak afwerking en verschillende soorten randen. Daarnaast is tafel Walden ook in het rond, Deens ovaal en rechthoekig verkrijgbaar. Zo is er altijd een tafel die voldoet aan jouw wensen! Bekijk het modeloverzicht of kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 076,6x110x230 cm | hoogte onderregel ca. 74 cm.
Breedte:
230
Hoogte:
76.6
Verkrijgbaar in:
Hout
SKU:
10390308
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur elephant grey E019 gelakt met verjongde rand en zwart metalen spinpoot.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.