Ga naar Homepagina
  • 10.000m2 woonplezier
  • Altijd de laagste prijs
  • Elke zondag open
  • Bezorging door heel Nederland
  • Onderdeel van Woonboulevard Wijchen
Hulp nodig? 024 345 4647

Henders en Hazel salontafel Nijmegen

De populaire Henders en Hazel salontafels in Nijmegen

Wie geniet er niet van om na een dag druk bezig te zijn geweest, ‘s avonds lekker onderuitgezakt op de bank gezellig de dag door te nemen met het gezin, een kopje koffie te drinken, ontspannen het nieuws van de dag te bekijken of te relaxen bij een favoriete Netflix-serie. Heerlijk. Een comfortabele bank van Henders en Hazel is perfect geschikt voor deze momenten en naast de bank hoort natuurlijk een stijlvolle salontafel. Een salontafel is onmisbaar om je kopje koffie op te plaatsen en als bergplaats voor de afstandsbediening. Woont u in de regio rond Nijmegen? Dan kent u waarschijnlijk Oosterbaan living in Wijchen, hét adres voor de smaakvolle en luxueuze meubels van Henders en Hazel. Daar kunt u ook terecht voor zo een schitterende Henders en Hazel salontafel vlakbij Nijmegen.

Henders en Hazel salontafel Nijmegen

Geniet volop van een Henders en Hazel salontafel in Nijmegen

Het is geen wonder dat een Henders en Hazel salontafel in Nijmegen zo gewild is, want de salontafels van Henders en Hazel stralen met hun fraai ontwerp, subliem materiaalgebruik en warme tinten een kosmopolitische luxe uit die veel Nijmegenaren en mensen uit de omgeving van Nijmegen aanspreekt. Bovendien zijn de salontafels van Henders en Hazel op verantwoorde wijze geproduceerd, met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Zodat u volop kunt genieten van de salontafel van uw keuze. Bekijk de salontafels in onze webshop.

Kies voor een Henders en Hazel salontafel vlakbij Nijmegen

Bent u geïnteresseerd in een Henders en Hazel salontafel in Nijmegen? Komt dan snel langs in de showroom van Oosterbaan living in Wijchen. U zult verrast zijn door de rijke uitstraling van de meubels in onze collectie. Prachtige materialen, verrassend design en harmoniërende kleuren. Bovendien zijn de salontafels van Henders en Hazel zeer betaalbaar, zodat iedereen in Nijmegen zich zo een mooie salontafel kan veroorloven. Heeft u vragen? Geen probleem, onze deskundige medewerkers helpen u graag. We hopen u snel te kunnen begroeten in onze showroom in Wijchen!

Geinteresseerd

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u opLos s.v.p. onderstaande som op