H&H Relaxfauteuil Hera Hoge Rug

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Plof neer in relaxfauteuil Hera en laat je in een comfortabele relaxpositie glijden. Deze fauteuil heeft een modern design met opvallende stiksels in de bekleding. Hera heeft aardig wat opties, waardoor de stoel nóg fijner zit. Wat te denken van Pocket Comfort? Nog relaxter zit je als je kiest voor de mogelijkheid de stoel elektrisch te verstellen. Voor wie wil kan relaxfauteuil Hera met verschillende materialen in verschillende kleuren worden bekleed.

Relaxfauteuil Hera is een prachtige relaxfauteuil die geheel aan te passen is naar eigen wens. De fauteuil heeft diverse mogelijkheden qua afmetingen en uitbreidingen. Zo kan de fauteuil gecombineerd worden in meerdere stoffen!

Specificaties:

  • Vol gestoffeerde armleuningen
  • Comfort: Supreme foam + polyether
  • Stoffen combineren? Het kan!

Producteigenschappen

Breedte:
71
Hoogte:
116
Diepte:
80
Zithoogte:
50
Materiaal:
Leder/ lederlook
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
40070001
Merk:
Henders & Hazel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.