Hoekbank Kelston + verstelbare armleuning

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Grijze hoekbank Kelston

  • Met HR-schuim in de zitting
  • Standaard met verstelbare hoofdsteunen
  • Uitgevoerd in stof (polyester) python 67-antraciet
  • Met zwart metalen poten hoogte 12 cm
  • Met verstelbare arm

De comfortabele hoekbank Kelston is lekker groot en heeft vaste zit- en rugkussens. Uitgevoerd in de polyester stof Python in de kleur antraciet past deze hoekbank in veel verschillende interieurs en combineert eenvoudig bij verschillende woonstijlen: modern, traditioneel of industrieel. De bank is voorzien van HR-schuim, dit zorgt voor een comfortabele zit.

Standaard is deze bank voorzien van verstelbare hoofdsteunen voor nog meer comfort. De uitvoering zoals getoond heeft bovendien een verstelbare zitdiepte, zodat je de zitting helemaal naar jouw wens kunt instellen. Daarnaast heeft deze versie ook een verstelbare klaparm Je kan deze in de gewenste stand zetten zodat je nog meer ondersteuning hebt.

In de winkel is de bank verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, en met verschillende houten of metalen poten. Je kunt ook nog kiezen voor verschillende armen.

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 082x279x213 cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 59 cm.
Hoogte:
82
Zitdiepte:
44
Zithoogte:
59
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10373513
Kleur:
2 zits met verstelbare arm links (type A) en verstelbare zitdiepte + hoek met eiland rechts, uitgevo
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.