Profijt Meubel Hoekbank Nyborg Antraciet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Nyborg, een veelzijdig concept!

Met dit bankenconcept Nyborg kan je alle kanten op! Je kan deze bank geheel naar eigen wens samenstellen, zowel in comfort als bijvoorbeeld met een hoge of lage rug. Door de fantastische belijning past model Nyborg in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

  • Stel zelf je ideale bank samen!
  • Verkrijgbaar met elektrische relaxfunctie
  • Diverse armleuningen mogelijk
Bij dit model heb je keuze uit een standaard rugleuning of een iets hogere rugleuning. Naast de standaard rugvulling kan je kiezen voor een rugleuning van vormschuim of met HR-schuim. Dit geeft de rugleuning net een ander comfort. Model Nyborg is voorzien van keerbare rugkussens.

De zitting is standaard uitgevoerd met Topline vering i.c.m. HR-schuim. Je kan echter tegen een geringe meerprijs ook kiezen voor zitting met pocketvering i.c.m. HR-schuim.

De Nyborg kan met een voorregel (plint) geleverd worden of als je dat juist niet wenst, zonder voorregel. Door het toevoegen van zo'n plint krijgt de bank een geheel ander gezicht.

Er zijn maar liefst 4 armleuningen mogelijk! Ook deze armleuningen geven elk een andere look aan de bank. Je hebt bijvoorbeeld een strakkere arm maar ook een wat rondere arm. Aan jou de keuze!

Wil je wat extra comfort toevoegen aan deze bank zodat je heerlijk kunt relaxen? Dat kan door kiezen voor een relaxsysteem. Maak het geheel af met een comfortabele hoofdsteun.

Zo is er ook keuze uit een van de vele stoffen en kleuren uit het Profijt Meubel stoffen- en lederconcept. Tel daar ook nog eens de pootmogelijkheden in zowel hout als metaal bij op, dan zit er zeker een opstelling bij die past bij jouw smaak en wensen!

De Nyborg is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank. Maar doordat er ook losse elementen mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld een 2-zitselement met armleuning links of rechts, 1-zitselement met armleuning links of rechts, diverse hoekelementen, een longchair met armleuning links of rechts en een hoek met eiland links of rechts, kan je zelf je ideale hoekbank samenstellen.

Kom gerust naar de winkel zodat we je kunnen helpen met al deze keuzemogelijkheden. Ons ervaren verkoopteam helpt je graag!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 088x279x210 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 55 cm, armbreedte 27 cm.
Hoogte:
88
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
55
Materiaal:
Microleder
Verkrijgbaar in:
Microleder
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10377833
Kleur:
1,5 zits (80) al + 1,5 zits (80) zonder armen + hoek met eiland re, uitgevoerd in microleder kentuck
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.