Hoekbank Woodham + HR-schuim zitting

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Comfortabele lichte hoekbank Woodham

  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim in de zitting
  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Losse zit- en rugkussens
  • Zelf samen te stellen

Hoekbank Woodham is bank die zowel qua zitcomfort als qua uitstraling erg comfortabel is. De bank is bekleed met een lichte, gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende lichte garens en tinten grijs en naturel, ontstaat een wat grover geweven structuur die zacht aanvoelt en de bank een warme uitstraling geeft. De vlindernaad geeft de bank een stoer accent.

In de zitting van de Woodham is een dubbele laag HR-schuim verwerkt. Dit is een zeer veerkrachtig materiaal met een hoog herstellend vermogen. De onderste laag HR-schuim heeft een hoger soortelijk gewicht dan de bovenste laag HR-schuim, waardoor een zachter zitcomfort ontstaat en de zitting toch langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Ook de rugkussens hebben een vulling van HR-schuim, afgedekt met een laag veren en siliconen. Hierdoor zijn de rugkussens ook wat zachter, wat een heerlijke combinatie is met het comfort van de zitting.

Is een hoekbank iets te groot voor je woonkamer, of combineer je liever twee losse banken? Kom dan naar één van onze winkels. Hier kun je je eigen Woodham zithoek helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen je ideale opstelling maken, ook kun je kiezen uit veel verschillende kleuren stoffen en microleders, zijn er meerdere armleuningen mogelijk, verschillende zitcomforts en ga zo maar door. Hierdoor past de bank Woodham altijd bij jouw interieur en zitwensen.

Onderhoud

De Woodham bank heeft losse kussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar, voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren. Ook voor de zitkussens is het goed om ze regelmatig van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 087x275x228 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 58 cm.
Hoogte:
87
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
58
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10396157
Kleur:
2,5 zits arm E links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof oasis 196-shell met vlindernaad, s
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.