Woonprogramma's

Woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Een woonprogramma bestaat uit een serie verschillende meubels in dezelfde stijl. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige eettafel, salontafel, kast en een TV-meubel; allemaal in dezelfde stijl. Het voordeel van een woonprogramma is dat je een complete set aan meubelen hebt die fantastisch op elkaar zijn afgestemd. Meubelen zoals een opbergkast en een dressoir nemen vaak veel ruimte in beslag en daarom is het belangrijk dat deze een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Het mixen en matchen van meubels kan echt een uitdaging zijn. Daar biedt een woonprogramma van Oosterbaan Living de perfecte oplossing voor.

Woonprogramma’s Profijt Meubel

Ben je op zoek naar een voordelig woonprogramma? Dan bij je bij Oosterbaan Living aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk zeer voordelige series meubelen van het voordelige Profijt Meubel. Zo is het landelijke woonprogramma Yumali van Profijt Meubel een van de favorieten onder liefhebbers van de landelijke woonstijl en klassieke woonstijl én de meubels zijn stuk voor stuk verkrijgbaar voor een voordelige prijs.

Woonprogramma’s Feelings

Bij Oosterbaan Living Wijchen vind je woonprogramma’s van het merk Feelings in alle woonstijlen. Van retro woonprogramma’s tot stoere, industriële woonprogramma’s, Feelings heeft het allemaal in de uitgebreide collectie woonprogramma’s. Zoals het industriële woonprogramma Clerveaux of het Ibiza woonprogramma van Feelings. Of het moderne woonprogramma Spring. Voor ieder wat wils!

Woonprogramma’s Henders & Hazel

De woonprogramma’s van Henders&Hazel bij Oosterbaan Living combineren functie met stijl. Meubelen zoals een opbergkast en een dressoir nemen vaak veel ruimte in beslag en daarom is het belangrijk dat deze een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Wat dacht je van een prachtige landelijke vitrinekast of een TV-meubel met een stoere, industriële look? Of een houten kast met metalen elementen? Bij Oosterbaan Living bieden wij een enorm aanbod en een ruime keus uit verschillende maten, soorten en kleuren meubelen.