Woonprogramma's

Woonprogramma's bij Oosterbaan Living

Een woonprogramma bestaat uit een serie verschillende meubels in dezelfde stijl. Het voordeel van een woonprogramma is dat de meubelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige eettafel, een salontafel, een kast en een TV-meubel die perfect bij elkaar passen. Wat is jouw favoriete stijl?

Producten 1-36 van 632
Van hoog naar laag sorteren
 1. Henders & Hazel Tokyo Lowboard 150cm
  Henders & Hazel Tokyo Lowboard 150cm
  € 799,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. Henders & Hazel Eetkamertafel Tokyo 180x90CM
  Henders & Hazel Eetkamertafel Tokyo 180x90CM
  € 999,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 3. Actie
 4. Henders & Hazel Dressoir Tokyo 180cm
  Henders & Hazel Dressoir Tokyo 180cm
  € 1.199,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 5. Henders & Hazel Eetkamertafel Tokyo 240x100 CM
  Henders & Hazel Eetkamertafel Tokyo 240x100 CM
  € 1.199,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 6. Actie
  10%
  Eetkamertafel City Henders & Hazel
 7. Henders & HazelBartafel Tokyo 140x90CM
  Henders & HazelBartafel Tokyo 140x90CM
  € 949,00
  Direct uit voorraad leverbaar
Producten 1-36 van 632
Van hoog naar laag sorteren

Woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Een woonprogramma bestaat uit een serie verschillende meubels in dezelfde stijl. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige eettafel, salontafel, kast en een TV-meubel; allemaal in dezelfde stijl. Het voordeel van een woonprogramma is dat je een complete set aan meubelen hebt die fantastisch op elkaar zijn afgestemd. Meubelen zoals een opbergkast en een dressoir nemen vaak veel ruimte in beslag en daarom is het belangrijk dat deze een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Het mixen en matchen van meubels kan echt een uitdaging zijn. Daar biedt een woonprogramma van Oosterbaan Living de perfecte oplossing voor.

De inrichting van de woonkamer

De woonkamer vormt vaak het hart van een huis. Hier leef je, eet je en kom je tot rust. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat mensen veel aandacht besteden aan de inrichting van de woonkamer. Maar bij Oosterbaan Living snappen wij ook heel goed dat het inrichten van zo’n grote ruimte niet altijd makkelijk is. Dan kan een woonprogramma enorm veel stress wegnemen. Door een woonprogramma aan te schaffen is er namelijk geen twijfel nodig over of de verschillende meubels wel met elkaar matchen. Bij een woonprogramma is dit namelijk een van de voordelen: de meubels matchen altijd perfect met elkaar!

Woonprogramma’s Profijt Meubelen

Ben je op zoek naar een voordelig woonprogramma? Dan bij je bij Oosterbaan Living aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk zeer voordelige series meubelen van het voordelige Profijt Meubel. Zo is het landelijke woonprogramma Yumali van Profijt Meubel een van de favorieten onder liefhebbers van de landelijke woonstijl en klassieke woonstijl én de meubels zijn stuk voor stuk verkrijgbaar voor een voordelige prijs.

Feelings Woonprogramma’s Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living Wijchen vind je woonprogramma’s van het merk Feelings in alle woonstijlen. Van retro woonprogramma’s tot stoere, industriële woonprogramma’s, Feelings heeft het allemaal in de uitgebreide collectie woonprogramma’s. Zoals het industriële woonprogramma Clerveaux of het Ibiza woonprogramma van Feelings. Of het moderne woonprogramma Spring. Voor ieder wat wils!

Woonprogramma’s van Henders & Hazel bij Oosterbaan Living

De woonprogramma’s van Henders&Hazel bij Oosterbaan Living combineren functie met stijl. Meubelen zoals een opbergkast en een dressoir nemen vaak veel ruimte in beslag en daarom is het belangrijk dat deze een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Wat dacht je van een prachtige landelijke vitrinekast of een TV-meubel met een stoere, industriële look? Of een houten kast met metalen elementen? Bij Oosterbaan Living bieden wij een enorm aanbod en een ruime keus uit verschillende maten, soorten en kleuren meubelen.

Woonprogramma’s bij Woonboulevard Wijchen

Wil je graag ons uitgebreide aanbod woonprogramma’s in het echt komen bekijken? De woonprogramma’s van Feelings, Profijt Meubel woonprogramma’s en Henders&Hazel woonprogramma’s zijn verkrijgbaar bij Oosterbaan Living op locatie 1 van Woonboulevard Wijchen.