Woonprogramma's Feelings

 

 

WOONPROGRAMMA SHEFFIELD

Woonprogramma Sheffield heeft een opvallende en robuuste look. De warme kleur en het zwarte metaal geven deze kast een moderne en trendy uitstraling. Of je nu houdt van industrieel, landelijk of modern: Woonprogramma Sheffield is het allemaal! Kom langs in onze showroom of shop woonprogramma Sheffield hier.

 

 

 

WOONPROGRAMMA CAMDEN

Op zoek naar een sfeervolle kasten voor in jouw interieur? Dan is woonprogramma Camden voor jou gemaakt! Camden heeft een warme en sfeervolle uitstraling en maakt jouw woonkamer nog nét iets gezelliger.
Kom langs in onze showroom of shop woonprogramma Camden hier

 

 

 

Woonprogramma’s van Feelings

Uit het veelzijdige aanbod van Feelings kunt u een compleet woonprogramma samenstellen. Een woonprogramma bestaat uit meerdere verschillende meubelen, zoals een dressoirs, een salontafel en een eettafel, die allemaal uit dezelfde serie komen. Zo is de serie Clerveaux van Feelings zo’n woonprogramma, die onder andere bestaat uit een boekenkast, een eetkamertafel en een wandtafel allemaal in een industriële woonstijl. Het woonprogramma Santos van Feelings is nog zo’n mooi woonprogramma: een modern woonprogramma met een ruim aanbod aan verschillende meubelen die perfect met elkaar zijn te combineren. Er is dus geen twijfel meer nodig of de meubelen wel goed met elkaar te combineren zijn, want in een woonprogramma matchen de meubels altijd met elkaar!

Inspirerende woonprogramma’s: van banken tot kasten

Alle meubelen van Feelings zijn een combinatie van diverse looks en sferen. Met Feelings meubelen in huis kunt u optimaal genieten van uw leefomgeving. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige industriële opbergkast om al uw spullen in op te bergen, een houten dressoir met veel verschillende mogelijkheden of een stoere eetkamertafel. Laat de meubelen harmonieus op elkaar aansluiten. Met de Feelings collectie kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Ook met de woonprogramma’s van Feelings kunt u alle kanten op, doordat deze zorgvuldig zijn ontworpen zodat ze elkaar perfect aanvullen. Zo weet u zeker dat de meubelen goed bij elkaar zullen staan.