Woonprogramma's Feelings

Producten 1-36 van 76
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 76
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Feelings collectie: inspirerende meubelen

De naam zegt het eigenlijk al: bij Feelings gaat het allemaal om gevoelens. Het gevoel van een gezellige sfeer, huiselijkheid en optimaal zitcomfort. Door middel van Feelings kunt u comfortabel wonen in een fijn huis dat uw identiteit weerspiegelt. De Feelings collectie bestaat uit een groot assortiment inspirerende producten. Voor iedere woonstijl en woonwensen heeft Feelings prachtige meubelen. Of uw woonstijl nu industrieel is, landelijk, romantisch of modern. Met Feelings meubelen in huis geniet u nu nog meer van uw eigen leefomgeving. De producten van Feelings meubels zijn altijd van topkwaliteit. Zoals de Feelings banken, Feelings stoelen en kasten van Feelings. En dat voor niet te hoge prijzen, want het assortiment is heel betaalbaar.

Woonprogramma’s van Feelings

Uit het veelzijdige aanbod van Feelings kunt u een compleet woonprogramma samenstellen. Een woonprogramma bestaat uit meerdere verschillende meubelen, zoals een dressoirs, een salontafel en een eettafel, die allemaal uit dezelfde serie komen. Zo is de serie Clerveaux van Feelings zo’n woonprogramma, die onder andere bestaat uit een boekenkast, een eetkamertafel en een wandtafel allemaal in een industriële woonstijl. Het woonprogramma Santos van Feelings is nog zo’n mooi woonprogramma: een modern woonprogramma met een ruim aanbod aan verschillende meubelen die perfect met elkaar zijn te combineren. Er is dus geen twijfel meer nodig of de meubelen wel goed met elkaar te combineren zijn, want in een woonprogramma matchen de meubels altijd met elkaar!

Inspirerende woonprogramma’s: van banken tot kasten

Alle meubelen van Feelings zijn een combinatie van diverse looks en sferen. Met Feelings meubelen in huis kunt u optimaal genieten van uw leefomgeving. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige industriële opbergkast om al uw spullen in op te bergen, een houten dressoir met veel verschillende mogelijkheden of een stoere eetkamertafel. Laat de meubelen harmonieus op elkaar aansluiten. Met de Feelings collectie kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Ook met de woonprogramma’s van Feelings kunt u alle kanten op, doordat deze zorgvuldig zijn ontworpen zodat ze elkaar perfect aanvullen. Zo weet u zeker dat de meubelen goed bij elkaar zullen staan.

Feelings meubelen bij Oosterbaan Living in Wijchen

U vindt Feelings meubels bij Oosterbaan Living in Wijchen vlakbij Nijmegen. Kom langs en laat u inspireren door onze fantastische meubel collectie! Bekijk alvast ons online aanbod of kom langs bij onze showroom in Wijchen.