Image Line

 

Strakke look met Image Line

Liefhebbers van een chique interieur opgelet: wij hebben het prachtige merk Image Line in huis, dat staat voor een modern interieur met stijl. De strakke look komt terug in allerlei meubels, zoals kasten en tafels. Wat dacht u van een mooie donkeroranje fauteuil met allure? Of is een wit tv-dressoir iets voor u? We hebben een enorme keuze als het gaat om het kwalitatief hoogwaardige merk Image Line.

 

 

2 artikel(en)

Lijst  Foto-tabel 

2 artikel(en)

Lijst  Foto-tabel 

Smaakvol wonen met Image Line

Strakke look

<html>Liefhebbers van een chique interieur opgelet: wij hebben het prachtige merk Image Line in huis, dat staat voor een modern interieur met stijl. De strakke look komt terug in allerlei meubels, zoals kasten en tafels. Wat dacht u van een mooie donkeroranje fauteuil met allure? Of is een wit tv-dressoir iets voor u? We hebben een enorme keuze als het gaat om het kwalitatief hoogwaardige merk Image Line.

Meubels Wijchen

Een paar in het oog springende meubels kunnen echt wat toevoegen aan uw interieur. Het kan uw ruimte een echte upgrade geven. In onze vestiging in Wijchen kunt u zien dat er heel wat opties zijn om smaakmakers toe te voegen aan uw woonkamer of eetkamer. Meubels Wijchen - voor al uw sfeer in huis!

Kasten Wijchen

Van een stijlvolle bergkast tot en met een grote wandkast waarin het hele gezin spulletjes kan opbergen: onze vestiging in Wijchen biedt alle mogelijke kastoplossingen voor welk interieur dan ook. Dus ook voor kasten Wijchen geldt: smaakvol wonen staat altijd voorop.</html>