Profijt Meubel Eettafel Ovaal Met Spinpoot 215x110 Calde-Indusy

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Ovale eettafel van mangohout 215cm

  • Stoere industriële uitstraling
  • Geschikt voor 6 tot 8 personen
  • Je hoeft alleen de poten te monteren
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze stoere ovale eettafel Calde is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Mangohout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige, doch enigszins ruwe uitstraling aan het hout geeft. Elke meubel is hierdoor uniek. Daarnaast kan hij ook wel tegen een stootje en schreeuwt 'hier mag geleefd worden!'.

De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven deze eettafel een stoere industriële look. Reinig na het uitpakken/monteren de metalen structuur de eerste maal grondig met een lichtvochtige doek (handwarm water en een beetje zeep).

Deze eettafel is 215cm lang en 110cm breed. De hoogte van de onderregel (de ruimte vanaf de vloer tot de tafel) is 73 cm. Het tafelblad is gemaakt van opgedikt mangohout. Door inwerking van buitenaf kan de kleur na enige tijd lichtjes wijzigen. De kleur kan lichter of donkerder worden. De eettafel is afgewerkt met een transparante lak om een optimale bescherming te garanderen.

Onderhoudsadvies

Het meubel elke 2 - 4 maanden voorbehandelen met Natural Wood Cleaner en vervolgens verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Hiermee wrijf je het oppervlak gelijkmatig en cirkelvormig in. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 078x110x215 cm | hoogte onderregel ca. 73 cm.
Breedte:
215
Hoogte:
78
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10350536
Kleur:
Uitgevoerd in mangohout met ovaal blad 5cm dik en old grey metalen spinpoot 8x4cm.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.