Salontafel 45x90 Cavino

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Ronde salontafel Cavino met metalen spinpoot

  • Gezandstraald en afgelakt zwart mangohout
  • Zwart metalen spinpoot
  • Goed te combineren met ander meubelen uit de serie Cavino

De combinatie van de zwart metalen spinpoot en het zwarte mangohout geeft salontafel Cavino een stoer en industrieel karakter. Het gezandstraalde mangohout maakt dat het oppervlak ruwer aanvoelt. De ronde salontafel is 90 cm breed en 45 cm hoog. De salontafel wordt ongemonteerd geleverd.

De Cavino salontafel is goed te combineren met de kast, tv-meubelen en eettafels van de Cavino serie. Wanneer je meerdere meubels met elkaar combineert wordt je interieur een mooi geheel.

Onderhoudsadvies

Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken. Dit is een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van onderhoudsmiddelen. Vervolgens kun je Greenfix Black aanbrengen. Dit is een verzorgingsproduct speciaal geschikt voor zwarte meubelen.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxø) 45x90 cm
Breedte:
90
Hoogte:
45
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10373470
Kleur:
Uitgevoerd in zwart gezandstraald mangohout en zwart metalen spinpoot.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.