Slapen

16 producten
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
Van hoog naar laag sorteren

Een slaapkamer die bij u past!

Bij Oosterbaan Living kunt u terecht voor een complete slaapkamer die bij u past, zowel qua stijl als comfort bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou om een complete slaapkamer gaat of slechts een bed, matras of kledingkasten. Wij hebben het allemaal voor u! De juiste producten vinden is nog niet zo makkelijk. Het moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens bij u in de smaak vallen. Daarnaast moet het comfortabel zijn aangezien het de belangrijkste plek in huis is om helemaal tot rust te komen. Vandaar ook dat wij in onze woonwinkel in Wijchen veel aandacht besteden aan comfort en kwaliteit.

Degelijke bedden en boxsprings

Wij hebben een grote collectie bedden, boxsprings en matrassen die zeker aan uw wensen zullen voldoen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar liggen ook nog eens heerlijk. Dit laatste mag u zelf komen testen in onze winkel. Maar de collectie bestaat niet alleen uit bedden, boxsprings en matrassen, we hebben namelijk ook een groot assortiment bedlinnen in verschillende soorten, maten en stijlen. Zo wordt de slaapkamer meteen het mooiste en meest rustgevende plekje in huis zodat u er heerlijk kunt slapen en er vele uren in door zult brengen.

Nachtkastjes, kledingkasten en linnenkasten

Om de dit tot het fijnste plekje van huis te maken hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat de slaapkamer rust uitstraalt. En dat kan het beste door alles netjes op te bergen in bijpassende nachtkastjes en kledingkasten. Maar ook linnenkasten mogen niet ontbreken want bedlinnen en ander linnengoed dat u even niet gebruikt moet immers ook uit het zicht opgeborgen kunnen worden. Alleen dan krijgt u die serene uitstraling die in elke slaapkamer moet heersen en waar u lekker ontspannen de nacht door kunt brengen. Bekijk dus snel eens onze collectie of kom langs in onze winkel in Wijchen en koop alles voor de slaapkamer die bij u past.

Een van de belangrijkste dingen die we elke 24 uur moeten doen is slapen. We liggen elke nacht ongeveer 8 uur op ons bed. Eénderde van ons leven brengen we slapende door. Slaap heeft u nodig om het lichaam te laten herstellen en alles wat er is meegemaakt overdag te verwerken. Een goede nachtrust kan bijna niet zonder een goed bed. U wilt fris en fruitig opstaan om de dag weer aan te kunnen. Zorg dat u om 23.00 uur op bed ligt wanneer de volgende morgen om 8 uur moet worden opgestaan. Zo heeft u voldoende nachtrust gehad en genoeg geslapen.

Showroomsale bij Oosterbaan Living: prachtige meubelen voor een super voordelige prijs!

Ben je op zoek naar een voordelige boxspring of een voordelig bed? Dan vind je bij de showroomsale van Oosterbaan Living vast en zeker wat je zoekt! Bekijk op onze sale pagina al onze acties en showroomaanbiedingen met de meest voordelige meubelen. Een schitterende collectie tegen lage prijzen. Nergens goedkoper!