Armstoel Myro wood

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Stoelenconcept Myro biedt je alle mogelijkheden om je eigen stoel samen te stellen. Dankzij de fraaie afwerking past deze stoel in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken. Het model is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Naar keuze kunnen de poten tegen kleine meerprijs voorzien worden van zwarte parketwieltjes of zwarte skatewieltjes. Voor de poten kan gekozen worden voor een rond of vierkant frame, in de kleuren RVS of vintage zwart.

Model Myro is uit te voeren in vele stoffen en alle ledercategorieën uit het Profijt Meubel stoffen- en lederconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. Op deze manier kun je je stoel Myro helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in je eethoek samenstellen. Ons deskundig personeel helpt je graag om de juiste keuze stof/leder en kleur te maken. Als je de door jou gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van de meeste stoffen knipstaaltjes op voorraad, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 092x057x060 cm | zithoogte 49 cm, zitdiepte 42 cm, armhoogte 67 cm.
Hoogte:
92
Zitdiepte:
49
Zithoogte:
42
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10341408
Kleur:
Uitgevoerd in stof bloq 108-wood met zwarte ronde poten en skatewielen.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.