Filters

Ronde Bartafels

2 producten

Sorteer op
Toon alles
H&H Bartafel Avalox Rond 130x110cm
€ 849,00
H&H Bartafel Avalox Rond 150 X 120 Cm
€ 899,00

Ronde bartafels

Ben jij op zoek naar ronde bartafels waaraan je heerlijk kunt zitten, dan ben je bij Oosterbaan Living aan het juiste adres. Bartafels zijn namelijk ontzettend populair en niet voor niets vind je daarom dus ook een enorm aanbod verschillende soorten, maten en kleuren ronde bartafels. In de showroom die maar liefst 20.000 vierkante meter groot is, kun je terecht voor allerlei verschillende soorten meubels. Dus ben je niet alleen op zoek naar een nieuwe bartafel, maar ook naar stoelen, tafels of banken? Kom dan snel langs in Wijchen, waar daar staan zowel de medewerkers, als de koffie altijd voor je klaar!

Ronde bar tafels om aan te staan

Een ronde bartafel is geschikt om aan te zitten, maar ook om aan te staan. Afhankelijk van het model dat jij kiest, kun je ze gebruiken voor verschillende toepassingen. Niet voor niets zien we deze tafels dus ook steeds vaker terugkomen binnen het hedendaagse interieur. Zo kun je er voor kiezen om te gaan voor een hoge bartafel voor in de keuken met krukken. Zo kun je naast het tafelen aan de eettafel enkele uren laten doorschuiven naar de ronde bartafel met krukken. Vooral wanneer je een avond gaat borrelen met vrienden, doet een wat hogere tafel het toch altijd net iets beter, dan wanneer je passief of de bank blijft zitten met elkaar.

Ronde bartafel bij Oosterbaan Living

Een ronde bartafel is een absolute must have voor ieder interieur. Mits je er natuurlijk ruimte voor hebt. Vooral in de keuken, maar ook in de woonkamer zijn deze bartafels ontzettend populair. Zo zorgen er namelijk voor dat je je in dezelfde ruimte in een compleet nieuwe setting begeeft. Vooral wanneer een lege ruimte over hebt, is dit de perfecte combinatie. Op deze manier zorg je niet alleen voor een passende invulling, maar is het ook een ware lust voor het oog. Daarbij komt natuurlijk ook dat een ronde bartafel in je woonkamer of keuken een stuk gezelliger is om aan te borrelen, dan wanneer je op de bank blijft zitten. Dit maakt het dat een bartafel rond een absolute toevoeging is voor ieder interieur.