TV-meubel 170cm Satriani

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Modern tv-meubel 170cm

  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Bovenblad in betonlook
  • Uitstraling van echt hout
  • Zelf te monteren
  • Onderdeel van een meubelserie

Dit moderne tv-meubel Satriani is afgewerkt met melamine. Het harde melamine oppervlak is krasbestendig, slijt- en stootvast. Tevens is dit een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden tv-meubel. Voorzien van een lightgrey eiken decor wat de uitstraling heeft van massief hout. Het bovenblad heeft een stoere betonlook.

Het tv-meubel heeft 2 deuren en 2 open vakken. De afmetingen van de open vakken zijn H16/19,5xB50xD40,5cm. Achter elke deur vind je 1 legplank. Het tv-meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de meubelserie Satriani. Het tv-meubel wordt ongemonteerd geleverd, door zelf te monteren bespaar je dus slim op de aanschaf voor je nieuwe meubelen!

Onderhoudsadvies

Het onderhoud is heel eenvoudig. Regelmatig afdoen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de MultiCleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 050x170x045 cm
Hoogte:
50
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10135777
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur light grey eiken decor met bovenblad in betonlook, 2 deuren en 2 open vakken.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.