Profijt meubel Fauteuil Vinco

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Fauteuil Vinco in beige bouclé stof

  • Elegant zwart metalen frame
  • Uitgevoerd in beige gemêleerde bouclé stof
  • Stevige en ontspannen zit
  • Maximale belastbaarheid 120 kg

Fauteuil Vinco combineert comfort met een moderne, elegante belijning. Deze fauteuil past bij verschillende interieurs door het zwarte elegante frame en de stoere beige bouclé stof. Bouclé stof bestaat uit losse geweven patronen, draden en lussen van verschillende stoffen. Hierdoor zie je onregelmatige nopjes, hobbeltjes of lusjes. Deze luxe stof maakt van elk meubelstuk een echte blikvanger. Ondanks de grove structuur is deze stof juist lekker zacht en warm. Een heerlijke combinatie die je eigenlijk wel in je interieur moet hebben!

Fauteuil Vinco is voorzien van nosagvering in de zitting. Deze zorgen voor een stevige, maar ontspannen zit. Het frame van de fauteuil is geheel metaal en uitgevoerd in de kleur zwart. Standaard is het frame voorzien van kunststof glijdoppen, die je vloer en het frame beschermen tegen beschadigingen.


In de winkel is deze fauteuil leverbaar in de vele stoffen en kleuren uit de Profijt Meubel stoffencollectie. Daarnaast is fauteuil Vinco ook in leder verkrijgbaar, in verschillende actuele kleuren. Zo kun je altijd de beste bekleding en kleur voor jouw interieur kiezen.


Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 083x073x080 cm | zithoogte 43 cm, zitdiepte 52 cm
Breedte:
80
Hoogte:
83
Zitdiepte:
52
Zithoogte:
43
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10390359
Kleur:
Uitgevoerd in stof alpine 01-naturel met zwart metalen frame.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.