Raamdecoratie

vloeren 

Mooie raambekleding zorgt voor karakter en sfeer in huis. Het is belangrijk dat raambekleding past bij uw huis, kamer en natuurlijk ook uw smaak en wensen. Raamdecoratie is voor iedere woonstijl. Of u nu een liefhebber bent van de romantische, landelijke woonstijl of juist op zoek bent naar een stoere oplossing voor een industrieel pand. Jaloezieën, plissés, vouwgordijnen, rolgordijnen, dupli-gordijnen….. de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

pvc   laminaat   tapijt
         
Rolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar je uit kunt kiezen. Bekijk een deel van het assortiment online of kom naar de winkel.   Shutters zijn houten luiken voor binnen en geven iedere kamer een warme en luxe uitstraling. Kom naar de winkel voor de complete collectie.   Een vouwgordijn brengt sfeer in het interieur. Vanwege de grote keuze in stoffen zit er altijd één voor je bij. Kom naar de winkel voor de complete collectie.
         
vinyl   marm  
         

De rechte panelen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling. Kom naar de winkel voor de collectie.

  Kwaliteit jaloezieën op maat. Aluminium en Hout in vele kleuren en lamelbreedtes. Bekijk een deel online of kom voor de complete collectie naar de winkel.   Regel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn. Bekijk een deel van de collectie online of kom naar de winkel.
         
vinyl   marm  
         
Een duetten rolgordijn lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof. Kom naar de winkel voor de complete collectie.   Silhouette Licht als zijde, elegant als gordijnen en zo praktisch als horizontale jaloezieën. Kom naar de winkel voor de complete collectie.   Voor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing. Kom naar de winkel voor een advies op maat of bekijk een deel van de collectie online.
         

 


 

;

Openingstijden

 

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Z0: 12.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

 

Adres

 

Graafseweg 777
6609 CG Wijchen

 

Contact

024 345 46 47
colorsathome@oosterbaan-living.nl