Profijt Meubel Woonaccessoire Yumali

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Yumali: landelijke robuuste uitstraling

Woonprogramma Yumali is een prachtig woonprogramma met een landelijke uitstraling. Dit robuuste programma is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen:

  • Geheel Kristal eiken lichtbruin.
  • Lariks met topblad(en) in Kristal eiken lichtbruin.
  • Lariks met topblad(en) en fronten in Kristal eiken lichtbruin.

Doordat het programma Yumali is afgewerkt met een melamine laag is het erg makkelijk om te onderhouden. Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen zoals een dressoir in een lage en hoge uitvoering, beide leverbaar in drie verschillende afmetingen en uitvoeringen, een TV-/audiomeubel in twee verschillende maten, een wandkast (met dichte deuren en open vakken) in drie verschillende maten, een kast (inclusief verlichting) met dichte deuren, glasdeuren en open vakken in drie verschillende afmetingen, een barkast, een boekenkast met dichte deuren en open vakken, een vitrinekast (inclusief verlichting) met zowel dichte deuren als glasdeuren, smalle vitrinekasten met dichte deuren en glasdeuren die zowel links- als rechtsdraaiend te monteren zijn, een smalle kast met dichte deuren die zowel links- als rechtsdraaiend te monteren zijn, een smalle kast met 1 deur en open vakken, een wandtafel, eettafels in verschillende afmetingen, salontafels in verschillende maten en hoektafels in twee afmetingen.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met ieder hun eigen uitstraling (standaard, met XL-poten en -bladen, of met kruispoot) waardoor je je interieur naar eigen wens kunt samenstellen. De standaard eettafels in de lengtematen 164, 184 en 226 cm zijn tevens optioneel uit te voeren met een verlengblad. Tevens zijn er bijpassende spiegels in drie afmetingen en een wandplank leverbaar.

Door de uitgebreide keuze aan elementen past woonprogramma Yumali in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. Je kunt altijd een passende combinatie creëren.

Ons deskundig personeel helpt je graag om de juiste keuze tussen de elementen en uitvoeringen te maken.

Producteigenschappen

Materiaal:
MDF
Verkrijgbaar in:
MDF
SKU:
10106984
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.