Filteren
Selectie verfijnen
Beschikbaarheid
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal
Merk

Woonkamerverlichting voor het najaar!

Onze favorieten lampen voor het najaar: verlichting zijn échte sfeermakers in jouw huis! In het najaar zet je eerder de lampen aan. Kaarsjes, lampjes en sfeerverlichting worden volop ingezet in de wintermaanden. Maar is jouw huis niet goed verlicht? Bekijk dan snel onze favorieten lampen en zet jouw interieur weer goed in het licht! een statement lamp kan letterlijk en figuurlijk het verschil maken in jouw interieur. Kies voor een functionele, praktische of design lamp! Onze lichtbronnen zijn er voor iedereen, ongeacht welke smaak of voorkeur. Bekijk ons assortiment verlichting bij Oosterbaan Living!

Final touch

Een moderne lamp kan echt een toegevoegde waarde zijn om jouw huis op te fleuren! Je creëert echt een final touch. Kies een gave lamp die past bij jouw woonstijl en zijn enorm belangrijk voor jouw woongeluk.Maar ook om praktische redenen is een lamp heel essentieel, je wilt immers genoeg licht hebben om je bezigheden in huis te doen. Ga voor opvallende lampen of kies juist voor een basic lampen, het is allemaal verkrijgbaar bij Oosterbaan Living. Bekijk onze topmerken Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel. Ieder topmerk heeft z’n charme en zijn prachtige sfeermakers, waardoor je jouw interieur naar een hoger level tilt!

Verlichtingtrends van dit moment

Op zoek naar de verlichtingtrends van 2020? Die delen we graag met jou! Wat nu mega populair zijn zwarte metalen (hang)lampen. Het past goed in een industriële en stoere woonstijl en geeft echt een stoere look & feel. Daarnaast kan je zwarte metalen lampen goed combineren met andere stoere lampen. Zwarte metalen lampen zijn prachtige uitblinkers en goede sfeermakers in jouw interieur!

Staande lampen van het Feelings zijn echte eyecatchers die je makkelijk in jouw woning kunt neerzetten. Zet deze lamp bij je hoekbank, en je zult zien dat jouw interieur een oppepper krijgt! Maak het helemaal af met gave accessoires en zo is jouw huis optimaal gestyled voor een gezellig, warm en knusse tijden in het najaar. 

19 producten
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
Van hoog naar laag sorteren