Henders & Hazel

Producten 1-24 van 933
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 933
Van hoog naar laag sorteren

Henders en Hazel: stijlvol en duurzaam wooncomfort tegen een betaalbare prijs

Het merk Henders & Hazel hanteert een doordacht concept om kwaliteitsmeubels met chique charisma tegen een betaalbare prijs te kunnen presenteren. Het materiaal, het design en uiteraard ook de functionaliteit van de artikelen worden met het oog op de juiste balans geselecteerd en uitgewerkt. De meubels moeten bovendien een modieuze uitstraling hebben, maar toch ook een huiselijke en gezellige sfeer creëren binnen de woning. Hierbij laten de designers van Henders en Hazel zich graag inspireren door andere culturen, zowel modern als traditioneel.

Een veelzijdig Henders en Hazel assortiment

Bij Henders en Hazel Wijchen treft u zowel individuele meubelstukken als perfect op elkaar afgestemde combinaties, voor onder meer de woonruimte en de eetkamer. De bankstellen, fauteuils, salontafels, Tv-dressoirs en wandkasten in karaktervolle ontwerpen brengen sfeer in de woonkamer. Stijlvolle eettafels, eetkamerstoelen, buffetkasten, butler trays en barkrukken transformeren de eetruimte tot de gezelligste plek in de woning. Het henders en hazel assortiment weet zich te onderscheiden vanwege een unieke mix van de kleuren binnen een thema. Blauw, taupe, antraciet, oranje en andere eigentijdse meubel-tinten zien er bij Henders & Hazel net even anders uit dan het gangbare. De kleuren zijn zodanig gebalanceerd dat ze makkelijk samengaan met andere kleuren binnen de inrichting. Uit het aanbod van Henders en Hazel Wijchen kunt u daarom eenvoudig een compleet woonprogramma samenstellen. Een woonprogramma bestaat uit meerdere verschillende meubelen, zoals een eettafel, een salontafel en een TV-meubel, die uit dezelfde serie komen. Zoals de serie 'Tokyo' van Henders & Hazel, die onder andere bestaat uit een boekenkast, een eetkamertafel, en een wandtafel in een soortgelijk ontwerp.

Duurzaamheid en aandacht voor details

Het volledig henders & hazel assortiment is erop gericht om vele jaren in goede conditie te blijven. Eikenhout en Acacia, bekend om hun duurzaamheid, zijn twee veel gebruikte houtsoorten in de meubels. Op bankstellen en stoelen van leder, kunstleder en andere materialen geldt een uitgebreide CBW-erkende garantie. Maar de echte kracht van het merk zit in de minutieuze aandacht voor details binnen het ontwerp en de afwerking. Omdat dit laatste veelal handmatig geschiedt, krijgt elk artikel een persoonlijke uitstraling. Henders en Hazel meubels zijn hierdoor in staat om binnen uw leefruimte uw persoonlijke sfeer uit te ademen.