Hockers

16 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
  4. Actie
  5. Actie
16 producten
Van hoog naar laag sorteren

Hockers

De hockers die we aanbieden in onze woonwinkel zijn mooie toevoegingen bij uw bank of fauteuil , wij bieden deze aan in veel verschillende kleuren en stoffen. Daarmee is er altijd wel een geschikte hocker te vinden, die bij uw eigen meubelstuk past. Bij de hockers vindt u ook de bank of de fauteuil die bij de hocker past, als u van tevoren al weet dat u een bij elkaar horende bank met hocker of fauteuil met hocker wilt kunt u dat op deze manier makkelijk vinden.

Comfortabele Hockers

Het woord comfortabel mag natuurlijk niet ontbreken bij het meubelstuk hocker, u kunt uw benen even languit leggen, sommige mensen gebruiken het zelfs als een kleine poef of gewoon ter decoratie omdat het gematcht kan worden bij een ander meubelstuk. Bij Oosterbaan Living vindt u hockers van de merken: Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel en onze eigen merk Oosterbaan Living. Kom langs in de showroom of vind de hockers hierboven.

Hocker als toevoeging

Een hockers dient doorgaans als een mooie toevoeging in uw interieur, een hocker is goed te combineren bij een ander meubelstuk zowel als bij een bank als bij een fauteuil. Op onze website kunt u bij alle fauteuils en banken een bijpassende hocker vinden, als u op het product gaat staan kunt u de passende hocker zien en die ook direct vinden als u op het plaatje klikt. Online, op onze website kunt u ook om advies vragen dan kunnen wij uw vragen beantwoorden en u helpen met een hockers die perfect bij uw interieur past.