Filters

4-zitsbanken

10 producten

Sorteer op
Toon alles
H&H 4-Zitsbank Murcia
€ 1.499,00
H&H 4-Zitsbank Marseille
€ 1.799,00
H&H 4-Zits Zembla + Longchair Links
€ 1.899,00
H&H 4-Zits Zembla + Longchair Rechts
€ 1.899,00
H&H 4-Zits Novara + Longchair Links
€ 1.999,00
H&H 4-Zits Novara + Longchair Rechts
€ 1.999,00
H&H 4-Zitsbank Zembla
€ 1.099,00
H&H 4-Zitsbank Novara
€ 1.099,00
Henders & Hazel 4-Zitsbank Marseille
€ 1.699,00
Henders & Hazel Baltimore 3.5-Zits
€ 1.299,00

4-zitsbanken

Een bekend beeld… U komt thuis van het werk of een lange, vermoeiende dag. Wat is er dan prettiger om op uw eigen bank neer te ploffen en lekker een avond te relaxen? Een ontspannen avond thuis voor de buis op een comfortabele bank kan ontzettend aangenaam zijn. Oosterbaan Living heeft 4-zitsbanken in verschillende soorten, kleuren en stijlen. Wij verkopen banken van verschillende merken zoals: Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel. Dus ben jij op zoek naar een 4 zitsbank? Bij oosterbaan Living zul je zeker slagen!

Combineren

Combineer een mooie fauteuil bij een 4-zitsbank en je zithoek is helemaal af. Wij verkopen heel veel verschillende stijlen fauteuils. Dus welke smaak jij ook hebt, er zit vast wel wat voor jou tussen. Wij verkopen fauteuils van de merken Henders&Hazel, Profijt Meubel en Feelings. Wat je ook heel leuk kunt combineren bij een 4-zitsbank is een mooie hocker.

Online bestellen

Onze banken kunnen gemakkelijk online besteld worden. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via de website, advies vragen is ook mogelijk. Wanneer u nog niet zo zeker bent van een kleur of stof dan is het verstandig om persoonlijk het meubel te komen bekijken in Wijchen. Op alle meubels heeft u garantie. Betalingen van bestelde artikelen zijn altijd veilig. Kijk voor inspiratie op de website of bezoek onze showroom in Wijchen!

Showroom sale bij Oosterbaan Living

Prachtige meubelen voor een super voordelige prijs! Bekijk op onze sale pagina al onze acties en showroomaanbiedingen. Bent u op zoek naar meubelen van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan vindt u bij de showroomsale van Oosterbaan Living vast en zeker wat u zoekt! Een schitterende collectie tegen lage prijzen. Nergens goedkoper.