Stoelen

Als zomer op z'n eind loopt gaat het weer kriebelen om iets aan het interieur te doen. De wintermaanden wilt u gezelligheid en weer eens een andere look. Spullen moeten zo af en toe worden vervangen. De eetkamerstoelen die er staan zijn eigenlijk wel wat gedateerd. Tijd voor nieuwe stoelen. Eetkamerstoelen zijn altijd nodig wanneer gezellig met het gezin om de tafel wordt gezeten.
Producten 1-36 van 318
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 318
Van hoog naar laag sorteren

Betaalbare eetkamerstoelen

Als zomer op z'n eind loopt gaat het weer kriebelen om iets aan het interieur te doen. De wintermaanden wilt u gezelligheid en weer eens een andere look. Spullen moeten zo af en toe worden vervangen. De eetkamerstoelen die er staan zijn eigenlijk wel wat gedateerd. Tijd voor nieuwe stoelen. Eetkamerstoelen zijn altijd nodig wanneer gezellig met het gezin om de tafel wordt gezeten. Dus online op zoek naar kwaliteitsstoelen. Henders en Hazel stoelen zijn comfortabel en nodigen uit om lang na het eten nog aan de tafel te zitten. Voor elke woonruimte hebben zij een geschikte stoel in hun collectie. Henders en Hazel stoelen kunnen ook een blikvanger zijn in een kamer en nét even die extra touch geven die de ruimte nodig heeft.

Profijt meubel stoelen

Naast een uitgebreide collectie stoelen heeft Profijt meubel stoelen ook een aantal eetbanken in haar assortiment. Moderne, klassieke, retro of landelijke stoelen geven uw woonruimte een prachtig aanzien. Een voorbeeld is de retrostoel Sunset. Met een knipoog naar de jaren '60, maar met het comfort van nu, is deze stoel in elk modern of landelijk interieur toe te passen. Verkrijgbaar in 12 verschillende tinten. Ook de eetstoel Calera, wat weer een heel andere stoel is, heeft een comfortabele zitting. Niet alleen maar eten aan de tafel maar ook knutselen of lezen kan prima op deze stoel. Op de afgeronde, geborstelde buizen, een lederlook zitting die verkrijgbaar is in een zes-tal kleuren.

Oosterbaan stoelen

Wanneer u echte design-meubelen wilt dan is Oosterbaan Living dé winkel waar je terecht kunt. U hoeft niet persé naar Wijchen om deze Oosterbaan stoelen aan te schaffen maar kunt ook prima on-line deze aankopen doen. Voor alle top merken kunt u bij deze webshop terecht. Henders en Hazel- en Profijt meubel stoelen zijn kwaliteitsproducten die tegen scherpe prijzen on-line aan te schaffen zijn. Er zijn leuke aanbiedingen te scoren. Nu is bijvoorbeeld bij het kopen van 5 Henders en Hazel stoelen de 6e geheel gratis. Kijk regelmatig op de website en laat u inspireren