Wandkasten

Producten 1-24 van 153
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
Producten 1-24 van 153
Van hoog naar laag sorteren

WANDKASTEN

Wandkasten bij Oosterbaan Living

Wandkasten zie je tegenwoordig in steeds meer woningen terugkomen, het is een mooie toevoeging in je interieur en je kunt er altijd wel eentje kwijt. Omdat we weten dat er steeds meer voor een wandkast gekozen wordt hebben we een groot aanbod aan wandkasten, voor meer dan 100 verschillende wandkasten kun je terecht bij Oosterbaan Living. Wij verkopen onder andere: houten wandkasten, moderne wandkasten, zwarte wandkasten, witte wandkasten, metalen wandkasten, en eiken wandkasten. In ons assortiment vind je wandkasten van verschillende merken zoals Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, en van ons eigen merk Oosterbaan Living. Bij ons vind je wandkasten die geschikt zijn voor iedere ruimte en woning, wandkasten zijn er in verschillende maten, vormen en samenstellingen. Op onze website kun je in de zoekbalk aankruisen wat voor jou van toepassing is, en dan zullen de wandkasten die bij jou wens passen te voor schijn komen!

Wandkast geschikt voor meerdere ruimtes

Een wandkast kan zeker niet alleen in een huiskamer staan, omdat een wandkast erg functioneel is kun je het ook goed hebben staan op andere plekken. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, in een kantoor kan het bijvoorbeeld dienen om spullen die je met het werken nodig hebt op te kunnen bergen. Of in de eetkamer, om je servies, bestek en andere dingen die je nodig hebt tijdens het dineren op te bergen. Omdat een wandkast een open blik heeft, lijkt het de ruimte ook openlijker lijken. Al met al kan je een Wandkast altijd wel kwijt in huis!

Advies nodig?

Heb je hulp of advies nodig bij het uitkiezen van een wandkast die bij jouw wensen en stijl past? Geen probleem. Ons personeel in de showroom helpt je hier graag mee verder! Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Mocht je al zeker weten voor welke wandkast je gaat, kun je er ook voor kiezen om deze online te bestellen.