Filters

Buffetkasten

3 producten

Sorteer op
Toon alles
Nieuw
Profijt Meubel Wandkast Ladonia
€ 1.149,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Nieuw
H&H Bergkast Shimanto 100 Cm
€ 1.499,00
H&H Buffetkast Pavarotti
€ 1.799,00

Buffetkasten

Een multifunctioneel meubelstuk

Een buffetkast is een erg handig meubelstuk om in huis te hebben, en het kan dienen voor verschillende doeluiteinden. Het ligt er natuurlijk aan in wat voor een grootte je een buffetkast aanschaft, maar het zorgt in elk geval voor een belangrijke opbergfunctie. Daarnaast heeft een buffetkast vaak glazen deuren, daarmee kun je bepaalde accessoires of andere objecten uitlichten. Als je een buffetkast bij je eetkamer hebt staan, kun je er bijvoorbeeld je servies in uit lichten. In het algemeen is een buffetkast een kast die opvalt in huis, het is namelijk vaak nogal een grote kast. Als je ervan overtuigd bent om een buffetkast te kopen, bekijk dan ons assortiment. Bij Oosterbaan Living vind je veel verschillende buffetkasten, altijd passend bij jouw wensen en interieur. Wij verkopen: moderne buffetkasten, landelijke buffetkasten, witte buffetkasten, zwarte buffetkasten, eiken buffetkasten, houten buffetkasten en noem het maar op! Onze buffetkasten zijn van verschillende top merken zoals: Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, en Oosterbaan Living. Kom langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken!

Een buffetkast kiezen die bij jou past

Bij Oosterbaan Living heb je de keuze uit veel verschillende soorten buffetkasten, in verschillende maten, kleuren, materialen en groottes. Je vindt gemakkelijk een die bij je past door gebruik te maken van de filtermogelijkheden op onze website. In de zoektocht naar een geschikte buffetkast kun je bijvoorbeeld eerst kiezen op stijl, modern, landelijk, industrieel etc. Voornamelijk de landelijke buffetkasten bevatten houtkleuren en lichte kleuren, industriële buffetkasten zijn strak vormgegeven en bevatten vaak donkere kleuren. Bij Oosterbaan Living vind je gegarandeerd een buffetkast die voldoet aan jouw wensen!

Een buffetkast kopen bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living staat ons personeel voor je klaar om je te helpen met het uitkiezen en aanschaffen van de buffetkast die bij jou past! Ook als je vragen hebt of advies nodig hebt welk formaat bijvoorbeeld het beste bij jou thuis past, kun je dat altijd aan ons personeel vragen. Een buffetkast bij Oosterbaan Living is ook online te bestellen, bekijk ons assortiment online!