Henders & Hazel stoelen

Producten 1-36 van 48
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  9%
  Malene Eetkamerstoel Tube Frame Zwart + Greep Rond
  Malene Eetkamerstoel Tube Frame Zwart + Greep Rond
  € 219,00 € 199,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. Actie
 3. Actie
Producten 1-36 van 48
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Perfecte Henders and Hazel eetkamerstoelen bij Nijmegen

De eettafel is het middelpunt van gezelligheid. De centrale plek in het huis waar heerlijk wordt gegeten en wordt genoten van de dingen die het leven mooi maken, zoals familie en vrienden. Geen wonder dat de eettafel in Nederlandse huizen met zorg wordt gekozen. Niet te klein, want er moeten ook gasten kunnen mee-eten en vooral mooi en passend bij de rest van de inrichting. De eetkamerstoelen komen helaas gewoonlijk op de tweede plaats. Dat is jammer, want tijdens het eten wil je niet alleen comfortabel zitten, maar ook makkelijk kunnen opstaan en vrij kunnen bewegen. Gelukkig heeft Henders and Hazel dit helemaal begrepen, want in de collectie van de Henders and Hazel eetkamerstoelen bij Nijmegen vindt u de perfecte eetkamerstoelen. Praktisch, luxueus en comfortabel. Nu alleen nog maar een eettafel erbij zoeken!

Kom en bekijk de Henders and Hazel eetkamerstoelen bij Nijmegen

Kom en bekijk de Henders and Hazel eetkamerstoelen vlakbij Nijmegen. U vindt de Henders and Hazel-collectie bij Oosterbaan living in Wijchen. Ontworpen voor feestmaaltijden en gezellige samenkomsten in huiselijke kring. Onze eetkamerstoelen zijn herkenbaar aan hun mooie, strakke lijnenspel, onverslijtbare materialen en warme, eigentijdse tinten. Eerlijke eetkamerstoelen, stijlvol, zonder overbodige tierelantijnen. Door het stijlvolle design passen onze eetkamerstoelen in vrijwel elk huis, bij elke inrichting en door onze bescheiden prijzen passen onze eetkamerstoelen ook in elk budget. Dus aarzel niet langer en kom snel naar Henders and Hazel in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

Kies voor Henders and Hazel eetkamerstoelen vlakbij Nijmegen

Woont u niet in Nijmegen, maar wat verder weg, dan is webshop een uitstekend alternatief. Daar vindt u dezelfde eetkamerstoelen als in onze showroom. Zo kunt u alvast uw keuze maken. Heeft u vragen dan kunt u gewoon bellen, we helpen u graag. Eventueel kunt u ook een contactformulier invullen, dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord. Dus kies voor uitstekende kwaliteit, stijlvol ontwerp, prachtige kleuren, duurzame materialen, luxueuze uitstraling en betaalheid en kies voor Henders and Hazel eetkamerstoelen vlakbij Nijmegen.