Stoelen

fauteuils

Producten 1-36 van 342
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eetstoel Minot cognac
  Eetstoel Minot cognac
  € 89,95
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. Eetstoel Pasco Olive
  Eetstoel Pasco Olive
  € 79,95
  Direct uit voorraad leverbaar
 3. Eetstoel Pasco Steel
  Eetstoel Pasco Steel
  € 79,95
  Direct uit voorraad leverbaar
 4. Armstoel Arthena green
  Armstoel Arthena green
  € 89,95
  Direct uit voorraad leverbaar
 5. Armstoel Arthena clay
  Armstoel Arthena clay
  € 89,95
  Direct uit voorraad leverbaar
 6. Armstoel Arthena basalt
  Armstoel Arthena basalt
  € 89,95
  Direct uit voorraad leverbaar
Producten 1-36 van 342
Van hoog naar laag sorteren

Eetkamerstoelen

eetkamerstoelen zijn de toevoeging bij de eetkamertafel, en kunnen niet ontbreken in uw woonkamer/keuken. De eetkamerstoelen die wij aanbieden zijn er in verschillende kleuren en materialen, zoals leder en stof. We bieden ook eetkamerstoelen aan met armleuningen of met wieltjes, voor iedere eetkamertafel zijn daarom bijpassende eetkamerstoelen te vinden.

Eetkamerstoelen met comfort

Na een lange werkdag met uw gezin aan de eetkamertafel, met z’n alle dineren of gewoon gezellig borrelen. Een eetkamerstoel moet daarom wel veel comfort met zich meebrengen, een stoel waar je comfortabel op kunt zitten. Wij bieden niks anders dan comfort aan, onze eetkamerstoelen hebben een fijne zit. We hebben allerlei eetkamerstoelen van de merken Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, de Velvet Shop en van ons eigen merk. Kom gerust langs in onze showroom om onze eetkamerstoelen uit te proberen, of zie hierboven alle eetkamerstoelen. Als u advies nodig heeft is dit ten alle tijden mogelijk, in onze showroom maar ook online.

Bijpassende eetkamertafel

Bij de eetkamerstoelen hoort natuurlijk ook een passende eetkamertafel, bij Oosterbaan Living kunt u gegarandeerd een passende eetkamertafel vinden. Er zijn eetkamertafels in verschillende materialen verkrijgbaar. Wij weten welke eetkamertafel het best gepast kan worden bij uw eetkamerstoelen, onze interieuradviseurs kunnen u daarbij helpen in onze showroom, ook als u beide nog niet heeft. Op onze website kunt u voor uzelf ook al bekijken welke stijl, materiaal of kleur bij elkaar past. Ook op de website is het mogelijk om advies te vragen middels onze live chat.