Kasten

TV meubel Kerela
Dressoir Copenhagen
Producten 1-24 van 371
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-24 van 371
Van hoog naar laag sorteren

Een kast met functie en stijl

De kasten bij Oosterbaan Living combineren functie met stijl. Omdat een kast vaak flink wat ruimte in neemt in uw woning, is het belangrijk dat deze een waardevolle toevoeging aan uw interieur is. Bij Oosterbaan Living bieden wij u een uitgebreid aanbod kasten met voor ieder wat wils. Wat dacht u van een TV-dressoir met een stoere whitewashed look? Of een strakke houten kast met metalen elementen?

Een breed assortiment aan mogelijkheden

Kasten zijn er in alle soorten en maten. Een ladenkast is meestal wat kleiner en biedt plaats aan allerhande zaken. Bovendien is zo'n kastje meestal wat lager, waardoor u het oppervlak mooi kunt gebruiken om boeken of bijvoorbeeld een vaas met verse bloemen tentoon te stellen, of als extra bijzettafel. Een tv meubel spreekt voor zich: een lage, brede kast die de ideale hoogte heeft om uw televisie op te plaatsen. Dressoirs zijn wat hoger dan een tv meubel: deze kasten ziet u vaak terug in de gang. Dressoirs bieden niet alleen veel handige opbergruimte, door hun hoogte is ook het oppervlak ideaal om handig te gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld een spiegel opzetten. Buffetkasten gaan meer de hoogte in, met aan de onderzijde opbergruimte achter deurtjes of lades en aan de bovenzijde planken en glazen deurtjes zoals in een vitrinekast. Buffetkasten zijn ideaal om bijvoorbeeld uw mooie servies uit te stallen.

De merken in ons assortiment

Ons assortiment biedt ruime keus uit verschillende merken. Profijt Meubel kasten zijn zowel mooi als voordelig. Als u op zoek bent naar een praktische kast in landeljke stijl bent u bij Profijt Meubel kasten aan het goede adres. Henders en Hazel kasten zijn echte eye catchers. Uniek design gecombineerd met veel opbergruimte: dat is waar Henders en Hazel kasten om bekend staan. Ook de bijzondere meubelstukken van Feelings en Image Line maken onderdeel uit van ons assortiment.

Showroom sale bij Oosterbaan Living: kasten en veel andere meubelen voor een super voordelige prijs!

Ben je op zoek naar meubelen van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan vind je bij de showroomsale van Oosterbaan Living vast en zeker wat je zoekt! Bekijk op onze showroomsale pagina al onze acties en showroomaanbiedingen. Ook als je op zoek bent naar voordelige kasten, een goedkoop tv-meubel of een eiken wandkast voordelig. Een prachtige uitgebreide collectie tegen lage prijzen. Nergens goedkoper!