Eetkamerstoelen met armleuning

Producten 1-24 van 197
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
  4. Actie
  5. Actie
  6. Actie
  7. Actie
  8. Actie
  9. Actie
Producten 1-24 van 197
Van hoog naar laag sorteren

Stoelen bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living vind je een breed aanbod aan stoelen, in totaal zijn er bij Oosterbaan Living meer dan 400 verschillende stoelen verkrijgbaar. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit 3 verschillende merken en het eigen merk van Oosterbaan Living. Wij verkopen profijt meubel eetkamerstoelen, henders en hazel eetkamerstoelen en feelings eetkamerstoelen. Voor iedere woonstijl is er wel een geschikte stoel of fauteuil te vinden, er zijn stoelen in allerlei verschillende kleuren en materialen leverbaar. Wij verkopen bijvoorbeeld: bruine stoelen, zwarte stoelen, leren stoelen, stoffen stoelen, gekleurde stoelen, stoelen met wieltjes, stoelen met armleuning en stoelen zonder armleuning.

Eetkamerstoelen

Door onze verschillende merken: Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, Oosterbaan Living en de Velvet Shop, is er enorm veel keuze op onze website en in onze showroom en vind jij de eetkamerstoel van jou dromen! Eetkamerstoelen zijn de toevoeging bij de eetkamertafel, en kunnen niet ontbreken in uw woonkamer/keuken. De eetkamerstoelen die wij aanbieden zijn er in verschillende kleuren en materialen, zoals leder en stof. We bieden ook aan met armleuningen of met wieltjes, voor iedere eetkamertafel zijn daarom bijpassende eetkamerstoelen te vinden.

Eetkamerstoelen met comfort

Na een lange werkdag met uw gezin aan de eetkamertafel, met z’n alle dineren of gewoon gezellig borrelen. Een eetkamerstoel moet daarom wel veel comfort met zich meebrengen, een stoel waar je comfortabel op kunt zitten. Wij bieden niks anders dan comfort aan, onze eetkamerstoelen hebben een fijne zit.

Bijpassende eetkamertafel

Bij de eetkamerstoelen hoort natuurlijk ook een passende eetkamertafel, bij Oosterbaan Living kunt u gegarandeerd een passende eetkamertafel vinden. Er zijn eetkamertafels in verschillende materialen verkrijgbaar. Wij weten welke eetkamertafel het best gepast kan worden bij uw eetkamerstoelen, onze interieuradviseurs kunnen u daarbij helpen in onze showroom, ook als u beide nog niet heeft. Op onze website kunt u voor uzelf ook al bekijken welke stijl, materiaal of kleur bij elkaar past. Ook op de website is het mogelijk om advies te vragen middels onze live chat. Bij ons kun je ook gemakkelijk de eetkamerstoelen online bestellen. We hebben allerlei eetkamerstoelen van de merken Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, Oosterbaan Living en de Velvet Shop. Kom lekker langs in onze showroom om onze eetkamerstoelen uit te proberen, of zie hierboven alle eetkamerstoelen. Als u advies nodig heeft is dit ten alle tijden mogelijk, in onze showroom maar ook online.