Bartafel

Producten 1-24 van 36
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
  4. Actie
  5. Actie
Producten 1-24 van 36
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bartafels

Een bartafel is erg handig om in huis te hebben, vooral als je een wat kleiner huis hebt kan een bartafel bijvoorbeeld dienen als eettafel, het staat ook nog is erg gezellig. Een bartafel kan ook dienen als een soort klein keukeneiland, of als een gezellige tafel waar je gezin of vrienden op kwijt kunt om gezelschap te houden terwijl jij in de keuken bezig bent. Zet er bijpassende barkrukken bij, en je bartafel ‘’hoek’’ is compleet! In het algemeen kun je een bartafel voor veel dingen gebruiken, dat komt voornamelijk omdat het een compacte tafel is die eigenlijk in vrijwel elke ruimte kan staan. Gebruik een bartafel bijvoorbeeld als statafel als je een verjaardag hebt, als werkplek als je ervan houdt om wat hoger te zitten als je aan het werk bent of als borreltafel als je ervan houdt om gezellig met vrienden of samen een borrel te drinken.

Passend bij vele woonstijlen

Bij Oosterbaan Living vind je een assortiment bartafels die bestaat uit verschillende stijlen, meerdere merken, materialen, kleuren en vormen. Denk bij vormen bijvoorbeeld aan rechthoekig, vierkant en rond. Voordat je de vorm van de bartafel vaststelt is het belangrijk dat je van tevoren goed kijk naar hoeveel ruimte je eraan kwijt wilt, en hoeveel personen je aan je bartafel kwijt wilt kunnen. Een ronde bartafel neemt bijvoorbeeld minder ruimte in dan een rechthoekige bartafel. Als je de bartafel hebt, dan is de volgende stap om te kijken naar welke barstoelen er goed bij passen. Het is natuurlijk het mooiste om de barstoelen te matchen bij je nieuwe bartafel, ons personeel helpt je hier graag bij.

Bartafels ook online te bestellen

Als je er nu al helemaal over uit bent welke bartafel het wordt, kun je deze ook online bestellen. Bartafels bij Oosterbaan Living zijn namelijk ook online te bestellen, als je nog niet zeker weet welke bartafel het moet worden of als je nog twijfelt tussen een paar bartafel of de bartafel nog is in het echt wilt zien, kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen.