Filters
Beschikbaarheid
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal
Merk

Salontafel op wielen

12 producten

Toon alles
H&H Salontafel Cubo 120 X 60 Cm
€ 499,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Henders & Hazel Salontafel Maitre Natural
€ 949,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Henders & Hazel Salontafel Maitre Bruin
€ 949,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Jardin, Salontafel 100 X 60 Cm - Wit
€ 599,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Salontafel Farmland Henders & Hazel
€ 699,00
Jardin, Salontafel 100 X 60 Cm + 2-Laden + 1-Niche
€ 599,00
H&H Salontafel Santorini
€ 699,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
H&H Salontafel Santorini Klein
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
H&H Hoektafel Metalo
Henders & Hazel
H&H Bijzettafel Metalo
€ 399,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
H&H Salontafel Metalo 120 X 60 Cm
€ 749,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
H&H Salontafel Quebec 80 X 70 Cm Draaiende Top
€ 699,00
Henders & Hazel Salontafel Maitre
€ 799,00

Salontafel op wielen

Salontafel op wielen nodig? Bij Oosterbaan Living vind je ze! Door te kiezen voor een salontafel op wielen creëer je voor jezelf een extra functionaliteit, die ervoor zorgt dat je niet alleen een salontafel ter decoratie hebt staan, maar deze ook voor allerlei andere doeleinden. Doordat ze relatief weinig plek innemen, zijn ze bij uitstek geschikt als nachtkastje, maar ook als bijzettafel. Vooral als bijzettafel zijn deze meubels een perfecte uitkomst. Zo hoef je namelijk niet iedere keer te slepen, maar kun je door middel van de wieltje de salontafel eenvoudig verplaatsen.

Bijzettafel op wielen

De voornaamste reden waarom een bijzettafel op wielen een absolute aanrader is, is omdat je deze tafel eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je je bijzettafel op wielen gebruiken als tafeltje voor naast de bank voor een kop koffie en de afstandsbediening en kun je de bijzettafel met wieltjes tijdens een verjaardag gebruiken als tafel om de hapjes en wat drinken op te kunnen serveren. Dit heeft als voordeel dat je extra ruimte in je kamer overhoudt, omdat je geen grote tafel nodig hebt en je de tafel eenvoudig terug op de plek kunt zetten wanneer je deze niet meer nodig hebt.

Verschillende type salontafel wielen

Kies je voor een salontafel op wielen, dan heb je natuurlijk de keuze uit een enorm aanbod. Zo vind je bij ons de Profijt Meubel Tafels en Stijlvolle tafels van het merk Henders & Hazel. Des te belangrijker dus dat je ervoor zorgt dat je kiest voor een tafel, die past bij jouw stijl. Zo kun je binnen een industriële look kiezen voor een wat robuuster object, terwijl je binnen een moderne inrichting kiest voor wat meer minimalistisch. Een belangrijk aspect zijn de wielen. Zo kun je kiezen voor enorme salontafel wielen, passend binnen een landelijke woonstijl, maar kun je ook kiezen voor wat subtielere wielen, zodat je ze bijna niet ziet.

Salontafel op wieltjes bij Oosterbaan Living

Ben jij op zoek naar een geschikte salontafel voor jouw interieur? Dan ben je bij Oosterbaan Living aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed aanbod met salon- en bijzettafels in iedere stijl. Zo kun je kiezen voor een tafel met of zonder wieltjes en bepaal je volledig zelf het materiaal, de kleur en ook het formaat. Kom dus snel een kijkje nemen in de showroom in Wijchen, want daar vind je maar liefst 20.000 vierkante meter aan wonen allemaal onder één dak.