Dressoirs

Producten 1-36 van 138
Van hoog naar laag sorteren
 1. Jardin, Dressoir 160x45x85 Cm Wit
  Jardin, Dressoir 160x45x85 Cm Wit
  € 849,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. Jardin, Dressoir 190x45x85 CM- Wit
  Jardin, Dressoir 190x45x85 CM- Wit
  € 999,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 3. Jardin, Dressoir 230 x45x85 CM Wit
  Jardin, Dressoir 230 x45x85 CM Wit
  € 1.199,00
  Direct uit voorraad leverbaar
Producten 1-36 van 138
Van hoog naar laag sorteren

DRESSOIRS

Een dressoir in huis

Een dressoir dient voornamelijk als een opbergruimte in huis, het verschil tussen een dressoir en bijvoorbeeld een boekenkast of wandkast is dat een dressoir vaak wat lager en breder is vormgegeven. Bergruimte is fijn om te hebben in huis, veel mensen kiezen daarom hedendaags voor een dressoir en het is een steeds essentiëler onderdeel van een interieur aan het worden. In een dressoir kun je van alles kwijt, daarnaast is het leuk dat je een dressoir leuk aan kunt kleden met een mooie vaas of accessoires. Bij Oosterbaan Living vind je meer dan 200 verschillende dressoirs, geschikt voor iedere woonstijl. Bij ons heb je een erg groot aanbod aan dressoirs, de dressoirs zijn er in verschillende materialen, kleuren en groottes. Wij verkopen bijvoorbeeld: moderne dressoirs, zwarte dressoirs, houten dressoirs, moderne dressoirs. Kom dus vooral langs of bekijk onze aanbod online!

Waar komt het dressoir vandaan?

Het dressoir komt eigenlijk al uit de middeleeuwen, destijds werd het gebruikt om huishoudelijke voorwerpen in op te bergen zoals tafelkleden en bestek. De onderkant van het dressoir, de platte plank werd vaak gebruikt om pannen op te zetten. Tegenwoordig wordt het dressoir, een lage kast met lades of deuren met bovenblad vaak gebruikt om dingen of voorwerpen in op te bergen en om op het bovenblad mooie accessoires kwijt te kunnen zodat er gezelligheid gecreëerd wordt in huis. Bij Oosterbaan Living vind je dressoirs van merken zoals Henders en Hazel, Feelings en Profijt Meubel. Ieder merk staat bekend om zijn of haar eigen eigenschappen.

Weet je al voor welk dressoir je gaat?

Als je er al zeker van bent voor welk dressoir je gaat, kun je ervoor kiezen om deze online te bestellen. Als je het dressoir liever nog even in het echt wilt zien of als je er nog niet zeker van bent voor welk dressoir je wilt gaan, kom dan vooral langs in onze showroom! Ons personeel helpt je daar graag verder met het uitzoeken van een dressoir die bij jouw wensen past.