Filters

6 producten

Sorteer op
Toon alles
H&H Fauteuil Loveseat
Henders en Hazel
H&H Loveseat Valletta
€ 1.099,00
Actie
H&H Loveseat Galway
Henders en Hazel
Galway, Loveseat
€ 799,00 € 749,00
Feelings Loveseat Novara
€ 1.199,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Henders & Hazel Loveseat Bergen
Henders en Hazel
Bergen, Loveseat
€ 899,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Marseille, Loveseat
Henders en Hazel
Marseille, Loveseat
€ 999,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Loveseat Vilares
€ 694,00

Loveseats voor echt lovebirds

Haal de echte romantiek in uw huis! Vind u een fauteuil te klein en een 2-zitsbank te groot? Kies dan voor een loveseat die zijn erg praktisch & geschikt voor kleine ruimtes. Een loveseat heeft een 1,5 zitplek en is vrij compact. Loveseats staan niet alleen mooi in een woonkamer maar kunnen ook goed neergezet worden in een slaapkamer. U creëert hiermee een knusse zithoek in uw woonkamer of slaapkamer! Daar wordt iedereen blij van. We hebben een aantal compacte formaten loveseats, die u zeker kwijt kunt.

Loveseats optimaal comfort

Loveseats hebben een optimaal comfort en een breed zitvlak. De loveseats zijn geschikt voor 1-2 personen. Loveseats kunt u goed plaatsen in verschillende woonstijlen. Enorm comfortabel om samen in weg te kruipen. Of voor uzelf om ontspannen een boek te lezen in een heerlijke loveseat, het kan!

Loveseat kopen bij Oosterbaan Living?

Bij Oosterbaan Living vind u verschillende varianten loveseats met veel mogelijkheden. Wij verkopen loveseats van de merken: Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel, en Oosterbaan Living. Bekijk ons aanbod online of kom gezellig proef zitten in onze woonwinkel in Wijchen! U bent van harte welkom, we zijn maar liefst 6 dagen per week geopend en bekijk onze openingstijden hier!

Loveseat als extra meubel

Een loveseat wordt vaak gebruikt als extra, het kan namelijk goed bij een bank, fauteuil of als losstaand meubel dienen. U kent het wel, als u visite heeft en er net een of twee personen niet meer kunnen zitten op de bank, daarvoor is een loveseat een mooie uitkomst, er is daarin ook nog keuze uit 1 of 2 zits loveseats.