Banken

Producten 1-36 van 175
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  9%
  hoekbank galaxy velours
  Hoekbank Lexy Velours
  € 1.599,00 € 1.449,00
 2. Showroom
 3. Actie
  10%
  Hoekbank Lisa
  Hoekbank Lisa
  € 1.559,00 € 1.399,00
 4. Actie
 5. Actie
  8%
  Hoekbank Melbourne | Feelings Wonen | Oosterbaan Living
  Hoekbank Melbourne Feelings
  € 1.199,00 € 1.099,00
 6. Actie
  10%
  Zembla 2-Zits
  Zembla 2-Zits
  € 799,00 € 719,00
Producten 1-36 van 175
Van hoog naar laag sorteren

Relaxen op een bank van Oosterbaan

Een bekend beeld… U komt thuis van het werk of een lange, vermoeiende dag. Wat is er dan prettiger om op uw eigen bank neer te ploffen en lekker een avond te relaxen? Een ontspannen avond thuis voor de buis op een comfortabele bank kan ontzettend aangenaam zijn. Oosterbaan Living heeft banken in vele soorten, kleuren en maten. Banken van Henders&Hazel en banken van Profijt, staan voor kwaliteit en comfort.

Het assortiment van banken Wijchen bestaat onder meer uit relaxbanken, hoekbanken, comfortbanken, en zijn in veel verschillende formaten, kleuren en opstellingen te verkrijgen. Ook de banken van Henders en Hazel zijn perfect voor avonden languit op de bank. Een bank van Henders en Hazel is bijvoorbeeld de Bari Hoekbank. U haalt hiermee echt een blikvanger in huis. Een bank die zelfs voor onverwachte logé's, als bed gebruikt kan worden. Verkrijgbaar in stof of een leeruitvoering. Henders en Hazel biedt nog veel meer van dit soort mooie banken aan, kijk voor het hele aanbod op de pagina van Henders&Hazel

Hoekbanken

Oosterbaan Living heeft onder andere hoekbanken die verkrijgbaar zijn van het merk Profijt. Profijt Meubelen heeft hoekbanken in stof en leer en talloze opstellingen. Altijd vakkundig gemaakt en comfortabel om op te zitten. Hoekbanken van Profijt Meubelen zijn erg comfortabele banken, uit onderzoek is gebleken dat hoekbanken de meest uitgekozen banken zijn. Er zijn bij ons al hoekbanken aan te schaffen vanaf 600 euro!

Online bestellen

Al het meubilair van banken in Wijchen kunnen gemakkelijk online besteld worden. Als u een bank gevonden heeft naar uw wens, kunt u hier een offerte van opvragen. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via de website, advies vragen is ook mogelijk. Bezorging van banken is geheel gratis. Wanneer u nog niet zo zeker bent van een kleur of stof dan is het verstandig om persoonlijk het meubel te komen bekijken in Wijchen. Op alle meubels heeft u garantie. Betalingen van bestelde artikelen zijn altijd veilig. Kijk voor inspiratie op de website of bezoek onze showroom in Wijchen!

Showroom sale bij Oosterbaan Living: prachtige meubelen voor een super voordelige prijs!

Bekijk op onze sale pagina al onze acties en showroomaanbiedingen. Bent u op zoek naar meubelen van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan vindt u bij de showroomsale van Oosterbaan Living vast en zeker wat u zoekt! Een schitterende collectie tegen lage prijzen. Nergens goedkoper.