Banken

Relaxen op een bank van Oosterbaan Living. Een bekend beeld... U komt thuis van het werk of een inspannend middagje winkelen. Wat is er dan prettiger om op uw eigen bank neer te ploffen en lekker een poosje te relaxen? Een ontspannen avond thuis voor de buis op een comfortabele bank kan ook heel aangenaam zijn. Oosterbaan Living heeft banken in vele soorten, kleuren en maten.
Producten 1-36 van 135
Van hoog naar laag sorteren
 1. hoekbank Calira, Bank calira
  Hoekbank Calira grijs
  € 1.249,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. Actie
  18%
  Hoekbank Melvin Feelings
  Hoekbank Melvin Feelings
  € 1.099,00 € 899,00
 3. Actie
  5%
  Hoekbank Bari Henders & Hazel
  Hoekbank Bari Henders & Hazel
  € 2.099,00 € 1.999,00
 4. Actie
  21%
  Hoekbank Galaxy sale actie
  Hoekbank Galaxy
  € 1.199,00 € 949,00
 5. Actie
 6. Actie
  7%
  Hoekbank Newton Feelings
  Hoekbank Newton Feelings
  € 1.609,00 € 1.499,00
 7. Actie
  13%
  hoekbank galaxy velours
 8. Actie
 9. Actie
 10. Actie
 11. Actie
 12. Actie
 13. Actie
 14. Actie
  18%
  hoekbank moon actie sale
  Hoekbank Moon
  € 1.099,00 € 899,00
Producten 1-36 van 135
Van hoog naar laag sorteren

Relaxen op een bank van Oosterbaan

Een bekend beeld... U komt thuis van het werk of een inspannend middagje winkelen. Wat is er dan prettiger om op uw eigen bank neer te ploffen en lekker een poosje te relaxen? Een ontspannen avond thuis voor de buis op een comfortabele bank kan ook heel aangenaam zijn. Oosterbaan Living heeft banken in vele soorten, kleuren en maten. Banken van Henders en Hazel en banken van Profijt, staan voor kwaliteit en comfort. Het assortiment van banken Wijchen bestaat ondermeer uit;

 • Relax- en hoekbanken
 • Comfortbanken

Vooral de banken Henders en Hazel zullen een echt relaxgevoel geven. Een bank van deze serie is bijvoorbeeld de Comfort Dax bank. Een heel betaalbare bank. U haalt wel even een blikvanger in huis. Een bank die zelfs voor onverwachte logé's, als bed gebruikt kan worden. Gemakkelijk uit te trekken als bed en verkrijgbaar in stof of een leeruitvoering.

Hoekbanken

Oosterbaan Living heeft hoekbanken die verkrijgbaar zijn van het merk Profijt. Banken Profijt heeft design banken in stof en leer. Altijd vakkundig gemaakt en gerieflijk om op te zitten. Er zijn al banken aan te schaffen vanaf 600 euro. Dus ook voor de kleine beurs is Oosterbaan Living een goede keus.

Banken Profijt

Profijt heeft een prachtige twee-zits bank in zijn serie die voor iedereen betaalbaar is. Model Veluwe is een romantische bank met hoge rug en goed zit comfort. Verkrijgbaar in alle kleuren die Profijt in zijn collectie heeft. In leer of stof en keus uit 5 verschillende pootkleuren en 2 hoogtes. Kortom een bank die past in een klassiek of eigentijds interieur.

Online bestellen

Alle meubilair van banken Wijchen kunnen gemakkelijk online besteld worden. Wanneer u nog niet zo zeker bent van een kleur of stof dan is het verstandig om persoonlijk het meubel te komen bekijken in Wijchen. Op alle meubels heeft u garantie. Producten die 600 euro of meer kosten worden altijd gratis thuis bezorgd. Betalingen van bestelde artikelen zijn altijd veilig. Kijk voor inspiratie op de website.

Showroom sale bij Oosterbaan Living: prachtige meubelen voor een super voordelige prijs!

Bekijk op onze sale pagina al onze acties en showroomaanbiedingen. Ben je op zoek naar meubelen van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan vind je bij de showroomsale van Oosterbaan Living vast en zeker wat je zoekt! Een schitterende collectie tegen lage prijzen. Nergens goedkoper.