Bijzettafels

Producten 1-24 van 97
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
  4. Actie
  5. Actie
  6. Actie
Producten 1-24 van 97
Van hoog naar laag sorteren

Bijzettafels

In huis kun je nooit genoeg tafels hebben staan, naast een eetkamertafel, een salontafel of een bartafel kan een bijzettafel altijd nog wel terecht. Je kunt een bijzettafel namelijk voor meerdere dingen gebruiken, je kunt een bijzettafel gebruiken als een tafeltje naast een fauteuil of naast een bank om er je kopje koffie op te leggen of mooie accessoires op kwijt te kunnen. Een bijzettafel kan ook dienen als nachtkastje in een slaapkamer, soms past het model bijzettafel beter bij de wensen dan een nachtkastje. Een trend van nu is om verschillende soorten tafels met elkaar te combineren, dat effect kun je creëren door verschillende maten en stijlen bij elkaar te zetten. Al met al is er altijd nog wel plek voor een bijzettafel, en ze zijn functioneel.

Veel keuze in bijzettafels

Als je op zoek bent naar een bijzettafel, kun je bij Oosterbaan Living gegarandeerd slagen. Er is erg veel keuze in het aanbod, . Bij Oosterbaan Living vind je meer dan 60 verschillende bijzettafels, altijd passend bij iedere woonstijl. Wij verkopen bijvoorbeeld: metalen bijzettafels, houten bijzettafels, bijzettafels steen, bijzettafels van kunststof, bijzettafels marmer, ronde bijzettafels, bijzettafels vierkant en nog veel meer! Op onze website kan je jouw eigen voorkeuren invoeren, qua materiaal, kleur en woonstijl zo kom je gelijk bij de bijzettafels terecht die aan jouw wensen zullen voldoen. Wij verkopen bijzettafels van verschillende merken, onder andere, Feelings , Henders&Hazel, Profijt Meubel en ons eigen merk Oosterbaan Living. Deze merken bieden bijzettafels waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Vind ons aanbod in de showroom

Als je nog twijfelt over welke bijzettafel bij jou past, kom dan gerust langs in onze showroom. Ons personeel helpt je graag met het uitzoeken van de bijzettafel die bij jou past, ook kun je altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een bijzettafel is ook online te bestellen, mocht je de bijzettafel nog in het echt willen bekijken kan dat natuurlijk ook!