Coco Maison

COCO maison

Een warme en romantische look? Een dramatische ondertoon? Of juist een kleurrijk statement? Voor de ‘finishing touch’ van elk interieur spelen accessoires de hoofdrol.

COCO maison is een merk van eigen bodem met oogstrelende decoratieartikelen. Met liefde voor Nederland, in ons eigen kikkerlandje ontworpen. Het creëren van een sfeervolle woonomgeving is de visie waarmee het merk begint aan een ontwerp. Dit resulteert in trendy en modieuze decoratie-items die een sfeervolle woonomgeving garanderen. Of het nou om verlichting, kussens, vloerkleden, woonaccessoires of wanddecoratie gaat, COCO maison biedt eigentijdse wereldse designs. De items zijn goed te combineren vanwege de keuze in kleur- en materiaalgebruik. Breng met COCO maison eenheid in huis! Bezoek de gigantische showroom in Wijchen.

 

Verschillende stijlen accessoires

In het aanbod van Coco Maison vind je accessoires in enorm veel verschillende woonstijlen. Zo passen de accessoires altijd in ieder interieur en maak je zo je interieur helemaal af. Of je nu van natureltinten houdt en een sobere, meer Scandinavische inrichting of juist van een kleurrijke, bohemien styling; bij COCO maison vind je voor elk wat wils. Pas je interieur bijvoorbeeld aan bij de seizoenen, met warme, diepe kleuren in de winter en lichte, vrolijke kleuren in de zomer. Een nieuwe vaas, een ander schilderij of een mooie schaal doet vaak wonderen voor je huis en staat gelijk aan een supersnelle make-over.