Maak een Private Shopping afspraak of shop gemakkelijk online

Beste klanten, we zijn enorm blij dat we jullie weer in onze showroom mogen ontvangen en dat u kunt winkelen op afspraak. Deze afspraak plan je dan ook gemakkelijk HIER in. Uiteraard kan je ook 24/7 online shoppen en daar zijn wij ontzettend blij mee. Ook staan wij voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden via de mail, de chat en de telefoon. Gelukkig mogen wij nog steeds onze meubels bezorgen en zullen reeds bestelde meubels en mogen orders gewoon uitgeleverd worden. Dit met inachtneming van de maatregelen die zijn vastgesteld door het RIVM.

KLIK HIER om een winkelafspraak in te plannen!

Gelukkig mogen wij nog steeds onze meubels bezorgen en zullen reeds bestelde meubels en online orders gewoon uitgeleverd worden. Dit met inachtneming van de maatregelen die zijn vastgesteld door het RIVM. Onze orderadministratie zal tijdens het maken van een bezorgafspraak uw gezondheidssituatie bij u thuis checken

• Geef de bezorger extra veel ruimte tijdens de bezorging (minimaal 3 meter);
• Onze bezorgers bellen u vlak voor het moment van bezorging om de gezondheidssituatie bij je thuis nogmaals te checken;
• We treffen extra hygiënische maatregelen voor onze bezorgers;
• Betalen is alleen per PIN mogelijk, we nemen geen contant geld aan;
• Onze collega's dragen bij levering van de meubels een mondkapje
• We ontsmetten na elke pinbetaling de pinautomaat;
• Gebruik uw eigen pen bij het aftekenen van de afleverbon.

Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living vindt u maar liefst 6 woonstijlen onder één dak! Van modern tot romantisch wonen, relaxfauteuils tot een moderne kast; Oosterbaan Living heeft het. Naast onze Oosterbaan Living huis collectie vindt u bij ons ook de merken Feelings, Henders & Hazel en Colors@home. Kom langs en laat u inspireren door onze fantastische meubel collectie. U vindt ons op locatie 1 van de woonboulevard in Wijchen. Heeft u een vraag voor onze winkel? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Typ hieronder de letters en cijfers

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 20.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Adres
Graafseweg 777
6603 CG Wijchen

Contact
024 345 4647
info@oosterbaan-living.nl

Kom winkelen op afspraak en ervaar ons brede assortiment. Telefonisch en online staan onze experts natuurlijk ook voor je klaar.