Banken

eltink_banken

Ongeveer het belangrijkste meubelstuk in uw woonkamer, om volledig te kunnen ontspannen, is uw bank. Naast dat een bankstel het pronkstuk van uw woonkamer kan zijn, is het ook een meubelstuk waar u veel tijd op zal doorbrengen.

Producten 1-12 van 45
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 45
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren

Bankstel

Ongeveer het belangrijkste meubelstuk in uw woonkamer, om volledig te kunnen ontspannen, is uw bank. Naast dat een bankstel het pronkstuk van uw woonkamer kan zijn, is het ook een meubelstuk waar u veel tijd op zal doorbrengen. Op een fijne bank kunt u goed ontspannen na een lange dag of heerlijk genieten van gezellige avonden met uw familie.


Een echte eyecatcher!

Bij Oosterbaan Living is voor iedereen wel een fijne bank te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeftes. Zowel online als in onze winkel kunt u veel verschillende soorten bankstellen bekijken, zo hebben wij lederen zitbanken, stoffen zitbanken en bankstellen verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. U kunt banken geheel naar eigen wens samenstellen, u kunt namelijk kiezen uit verschillende stof-, kleur- en materiaalsoorten. Ook kunt u van sommige modellen de poten verstellen in hoogte en veranderen van kleur. U kunt van uw bank dus een echte eyecatcher maken! Ook zijn er bijpassende sierkussens verkrijgbaar bij vele modellen om nog meer sfeer in uw interieur te brengen.


Wilt u bijpassende meubels?

Dat kan! Bij vele modellen zitbanken zijn er ook bijpassende fauteuils en hockers te verkrijgen om uw woonkamer nog completer te maken! In onze winkel vindt u veel verschillende modellen die passen in vele interieurstijlen, zoals de Scandinavische of moderne stijl. Heeft u juist een landelijke of moderne inrichting, dan vindt u bij Oosterbaan Living ook zeker een model die past in uw interieur!


Banken bij Oosterbaan Living

Oosterbaan Living heeft vele banken in het assortiment. Hierdoor kunt u voor elke sfeer een geschikte bank vinden en kunt u banken helemaal afstellen naar de afmetingen van uw woonkamer. Heeft u veel ruimte in uw woonkamer? Kies dan voor een mooie grote bank. Heeft u echter minder ruimte voor een bankstel? Dan vindt u bij Oosterbaan Living ook zeker een bank met geschikte afmetingen voor uw woonkamer! Onze adviseurs helpen u graag.