Banken

oosterbaan banken

Een van de belangrijkste meubelstukken in uw woonkamer is uw bank. Dit is de plek waar u heerlijk tot rust komt na een lange dag. Het bankstel is vaak het pronkstuk van de woonkamer. Daarnaast is het een meubel waarop u hoogstwaarschijnlijk veel tijd zal doorbrengen, daarom is het belangrijk dat de bank volledig aansluit bij uw wensen.

Producten 1-36 van 71
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  5%
  Bank Natal Feelings
  Bank Natal Feelings
  € 839,00 € 799,00
 2. Actie
 3. Actie
 4. Showroom
  15%
  bank 3-zits torres
  Bank 3-Zits Torres
  € 1.299,00 € 1.099,00
 5. Actie
 6. Showroom
  13%
  bank 2-zits torres
  Bank 2-Zits Torres
  € 1.149,00 € 999,00
 7. Bank Jill Donkergrijs
  Bank Jill Donkergrijs
  € 599,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 8. Actie
  13%
  Zembla 2-Zits
  Zembla 2-Zits
  € 749,00 € 649,00
Producten 1-36 van 71
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relaxen op een bank van Oosterbaan

Een bekend beeld… U komt thuis van het werk of een lange, vermoeiende dag. Wat is er dan prettiger om op uw eigen bank neer te ploffen en lekker een avond te relaxen? Een ontspannen avond thuis voor de buis op een comfortabele bank kan ontzettend aangenaam zijn. Oosterbaan Living heeft banken in vele soorten, kleuren en maten. Banken van Henders en Hazel en banken van Profijt, staan voor kwaliteit en comfort. Het assortiment van banken Wijchen bestaat onder meer uit relaxbanken, hoekbanken, comfortbanken, en zijn in veel verschillende formaten, kleuren en opstellingen te verkrijgen.

Ook de banken van Henders en Hazel zijn perfect voor avonden languit op de bank. Een bank van Henders en Hazel is bijvoorbeeld de Bari Hoekbank. U haalt hiermee echt een blikvanger in huis. Een bank die zelfs voor onverwachte logé's, als bed gebruikt kan worden. Verkrijgbaar in stof of een leeruitvoering. Henders en Hazel biedt nog veel meer van dit soort mooie banken aan, kijk voor het hele aanbood op de pagina van Henders en Hazel.