Banken

eltink_banken

Een van de belangrijkste meubelstukken in uw woonkamer is uw bank. Dit is de plek waar u heerlijk tot rust komt na een lange dag. Het bankstel is vaak het pronkstuk van de woonkamer. Daarnaast is het een meubel waarop u hoogstwaarschijnlijk veel tijd zal doorbrengen, daarom is het belangrijk dat de bank volledig aansluit bij uw wensen.

32 producten
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  5%
  Bank Natal Feelings
  Bank Natal Feelings
  € 839,00 € 799,00
 2. Feelings Hoekbank Malta VR Links
  Feelings Hoekbank Malta VR Links
  € 699,00
  Direct uit voorraad leverbaar
32 producten
Van hoog naar laag sorteren

Bankstel

Een van de belangrijkste meubelstukken in uw woonkamer is uw bank. Dit is de plek waar u heerlijk tot rust komt na een lange dag. Het bankstel is vaak het pronkstuk van de woonkamer. Daarnaast is het een meubel waarop u hoogstwaarschijnlijk veel tijd zal doorbrengen, daarom is het belangrijk dat de bank volledig aansluit bij uw wensen. Op een fijne bank kunt u goed ontspannen na een lange dag of heerlijk genieten van gezellige avonden met uw familie.


Een echte eyecatcher!

Bij Oosterbaan Living is voor iedereen wel een fijne bank te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeftes. Zowel online als in onze winkel kunt u veel verschillende soorten bankstellen bekijken, zo hebben wij lederen zitbanken, stoffen zitbanken en bankstellen verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. U kunt banken geheel naar eigen wens samenstellen, u kunt namelijk kiezen uit verschillende stof-, kleur- en materiaalsoorten. Ook kunt u van sommige modellen de poten verstellen in hoogte en veranderen van kleur. U kunt van uw bank dus een echte eyecatcher maken! Ook zijn er bijpassende sierkussens verkrijgbaar bij vele modellen om nog meer sfeer in uw interieur te brengen.


Wilt u bijpassende meubels?

Dat kan! Bij vele modellen zitbanken zijn er ook bijpassende fauteuils en hockers te verkrijgen om uw woonkamer nog completer te maken! In onze winkel vindt u veel verschillende modellen die passen in vele interieurstijlen, zoals de Scandinavische of moderne stijl. Heeft u juist een landelijke of moderne inrichting, dan vindt u bij Oosterbaan Living ook zeker een model die past in uw interieur!


Banken bij Oosterbaan Living

Oosterbaan Living heeft vele banken in het assortiment. Hierdoor kunt u voor elke sfeer een geschikte bank vinden en kunt u banken helemaal afstellen naar de afmetingen van uw woonkamer. Heeft u veel ruimte in uw woonkamer? Kies dan voor een mooie grote bank. Heeft u echter minder ruimte voor een bankstel? Dan vindt u bij Oosterbaan Living ook zeker een bank met geschikte afmetingen voor uw woonkamer! Onze adviseurs helpen u graag.