Profijt Meubel Hoekbank Gulnare Niagara

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Hoekbank Gulnare; opvallend door design en kleur

Model Gulnare is een ranke, kubistische en strak vormgegeven hoekbank met een uitermate comfortabel zitcomfort, welke voorzien is van vaste zitkussens en uitneembare rugkussens. Door de eigentijdse belijning past deze hoekbank in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken. Dit model biedt ongekend veel mogelijkheden, zo kan je kiezen uit een van de vele verschillende opstellingen.

  • Leverbaar in vele kleuren en stoffen van Profijt Meubel Stoffencollectie
  • Mogelijk met verschillende poten
  • Verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs)

Model Gulnare is standaard uitgevoerd met zwarte metalen T-poten. Tevens kan dit model geleverd worden met chroom kleurige T-poten of zwart metalen sledepoten. Daarnaast is model Gulnare leverbaar in diverse kleuren van het Profijt Meubel stoffen concept. Hiermee kan je model Gulnare naar je eigen wens en smaak samenstellen.

Dit model kan geleverd worden als fauteuil, loveseat, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank of 3 zitsbank, iedere combinatie is hierbij denkbaar. Tevens is model Gulnare als hoekbank leverbaar, waarbij u de keuze heeft uit diverse elementen zoals een fauteuil met 1 armleuning links of rechts, of zonder armleuningen, een loveseat met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een 2 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een 2,5 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een 3 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, of zonder armleuningen, een hoekelement, een longchair met arm links of rechts, een 1-zits element met eiland links of rechts, een hoek met eiland links of rechts en een hocker in de afmeting 92 x 62 cm). Tevens is dit model leverbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs). HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Op deze manier kan je je hoekbank helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in je woonkamer kiezen.

Voor uitleg over alle samenstellingen verwelkomen wij je graag bij Profijt Meubel, waar ons deskundig personeel je graag helpt om daarnaast ook de juiste keuze in stof en kleur te maken. Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 088x287x213 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 51 cm
Hoogte:
88
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
51
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10330791
Kleur:
3 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in stof bloq 158-niagara met polyether in de zi
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.