2,5 zitsbank Creon grijs + Boxspring-zitting

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

2,5 zitsbank in grijze weefstof

  • Met hoge rug
  • Voorzien van boxspring in de zitting
  • Uitgevoerd in grijze weefstof vibe

2,5 zitsbank Creon is een uiterst comfortabele bank met vaste zit- en rugkussens. De bank is in veel verschillende interieurs te combineren, zoals modern, traditioneel of lifestyle.

Deze uitvoering heeft een hoge rug en ondiepe zit, in de winkel is model Creon ook verkrijgbaar met een lage rug en/of een diepe zit. Ook kan er bij dit model gekozen worden uit verschillende metalen of houten poten, een hoofdsteun en 5 verschillende armleuningen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, om je eigen ideale zithoek/bankstel samen te stellen.

De bank zoals getoond is uitgevoerd in stof vibe in de kleur stone, een fijne weefstof met diverse grijze kleurnuances. De boxspring in de zitting bestaat uit een dubbele laag pocketveren. Pocketveren zijn stalen veren die afzonderlijk verpakt zijn in soort zakjes, die een uitstekende ondersteuning bieden doordat ze de contouren van het lichaam beter kunnen volgen.

Deze 2,5 zitsbank is 197 cm breed, de 3 zitsbank die tevens in de winkel te ervaren is, is 217 cm breed. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, om je eigen ideale zithoek/bankstel samen te stellen.

Onderhoud

Voor onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 103x197x090 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 51 cm.
Hoogte:
103
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
51
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10380703
Kleur:
Uitgevoerd in stof vibe 181-stone met arm C, hoge rug, ondiepe zit, boxspring in de zitting en zwart
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Formaat:
2,5-zitsbank
Showroom:
Ja
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.