H&H 2-zits bank Bayonne 2 arm link + 2 arm rechts

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Maak kennis met de Bayonne bank: een symfonie van elegantie en comfort. De Bayonne bank, bestaande uit 2 armleuningen aan de linkerkant en 2 armleuningen aan de rechterkant, biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor jouw woonruimte. Met de mogelijkheid om deze bank modulair op te bouwen uit diverse losse onderdelen, ben je vrij om de perfecte opstelling te creëren die past bij jouw unieke smaak en de lay-out van je kamer.

Het modulaire ontwerp van de Bayonne maakt het mogelijk om elementen naar wens te combineren of afzonderlijk te plaatsen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de bank aan te passen aan veranderende behoeften en ruimteconfiguraties. Of je nu op zoek bent naar een traditionele opstelling, een ruime hoekbank of afzonderlijke zitelementen, de Bayonne past zich moeiteloos aan jouw leefruimte aan.

Ervaar een ongekend zitcomfort dankzij de extra zachte vulling van de Bayonne bank. Of je nu geniet van een ontspannen avond met vrienden of een rustig moment voor jezelf neemt, deze bank biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid.

Producteigenschappen

SKU:
H&H 2-zits bank Bayonne 2 arm link + 2 arm rechts
Merk:
Henders en Hazel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.