Profijt Meubel Vitrinekast Ladonia

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Vitrinekast Ladonia met 2 glazen schuifdeuren

  • Kras-, slijt-, en stootvast met de uitstraling van echt hout
  • Schuifdeuren met softclose
  • Inclusief verlichting
  • Onderdeel van een meubelserie
  • Zelf te monteren

Verrijk je woonkamer met onze Ladonia vitrinekast. Het gebruik van hoogwaardig melamine in een warme bruine tint in combinatie met tijdloos zwart geeft dit meubelstuk niet alleen een warme uitstraling, maar verzekert ook duurzaamheid en onderhoudsgemak. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar het is een zeer kras-, slijt-, en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is.

De twee glazen schuifdeuren, voorzien van softclose, bieden niet alleen een transparante presentatie van de inhoud, maar zorgen ook voor gemakkelijke toegang tot de goed georganiseerde binnenkant. Met drie legplanken achter elke deur biedt deze vitrinekast ruime opbergruimte voor al je decoratieve items, boeken of servies. De kast is voorzien van LED verlichting voor een sfeervol effect. De LED verlichting is voorzien van een stekker en wordt bediend met een voetschakelaar. De kast wordt ongemonteerd geleverd, maar is met behulp van een montagehandleiding eenvoudig in elkaar te zetten.

Combineer deze kast met andere meubelen uit de serie Ladonia en eet- en salontafels uit de series Silvares of Levado voor een compleet interieur.


Onderhoudsadvies

Het onderhoud van dit meubel is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 188x143x050 cm
Breedte:
50
Hoogte:
187.6
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10432885
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur old teak i.c.m. black met 2 glazen schuifdeuren, incl. verlichting.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.