Ga industrieel met Hinsdale

Ga industrieel met Hinsdale

Industriële meubels hebben vaak een robuust en stoer uiterlijk. Ze worden gemaakt van materialen zoals staal, ijzer, hout, leer en beton en hebben vaak een rauwe, onafgewerkte uitstraling. Ze worden gekenmerkt door hun eenvoudige en functionele ontwerp, zonder veel opsmuk of decoratieve elementen.

Woonprogramma Hinsdale van profijt Meubel is uitgevoerd in de kleur old teak gecombineerd met een zwart, metalen frame. Hierdoor hebben de meubels een stoere, industriële uitstraling. De kast is afgewerkt met melamine waardoor het erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is. Melamine heeft als voordeel dat het kras-, slijt-, en stootvast is en het heeft de uitstraling van massief hout.

De voordelen van woonprogramma Hinsdale

  • Uitstraling van massief hout
  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Met mat zwart metalen frame
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Hinsdale
  • Shop de kasten van Hinsdale bij Oosterbaan Living

    Woonprogramma Hinsdale bestaat uit diverse kasten en dressoirs in verschillende afmetingen. De kasten hebben genoeg opbergruimte voor al jouw spullen. De kasten hebben ook de optie voor een open ruimte waar je al je leuke accessoires kan showen!

    Het leuke van een woonprogramma is dat de serie helemaal hetzelfde is. Voeg een bank, fauteuil of eetkamerstoel toe en je woonkamer past perfect bij elkaar. Je bent geen overbodige tijd kwijt om te zoeken naar meubels die bij elkaar passen. Liever toch een ander soort programma? Neem dan een kijkje op onze woonprogramma pagina. Hier vind je vast een woonstijl die bij jou past.

    Ontdek meer blogs

    Producten