Met horren kunt u overdag en in de avonduren genieten van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van muggen of andere insecten. Een hor is namelijk de perfecte oplossing om op een onzichtbare en effectieve manier insecten buiten te houden. Ook neemt een hor weinig tot geen lichtinval weg. Heb je last van hooikoorst dan kunt u kiezen voor een hor met een zogenoemd Poll-tex® gaas. Alle horren worden netjes op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit op het kozijn.

U heeft bij Colors at Home keuze uit verschillende modellen, profielen en maten. Wij hebben altijd de perfecte oplossing voor ramen en deuren.

De juiste hor voor jouw deur of raam

Iedereen heeft een andere smaak en geen één huis is exact hetzelfde. Wij kijken graag samen met u wat voor u de beste oplossing is. Een hordeur met een frame, deurrolhor, horgordijn of juist een plissé hordeur. U heeft talloze mogelijkheden. Kom naar onze winkel voor een advies op maat.

Ook voor deurhorren kom je naar Colors@Home. Je vindt bij ons Plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren. Schuivende hordeuren zijn een goede oplossing voor grote deuropeningen, vanwege de lichte bediening. Plissé hordeuren kunnen op elke positie open blijven staan. Handig als je de deur iets open wilt laten voor je huisdier. De rolhordeur en de scharnierende hordeur zijn de klassiekers onder de horren. Kom naar de winkel voor een advies op maat. Een rolhor, inzethor of een vaste hor. Drie oplossingen voor ramen om vervelende insecten buiten te houden. Een vaste hor is zeer geschikt voor ondiepe kozijnen. In de zomer heb je hier geen omkijken meer naar en in de winter kan je hem eruit halen. Met een rolhor heb je meer flexibiliteit omdat je deze open en dicht kan doen wanneer jij dit wilt. En dan heb je nog de inzethor. Deze is zeer geschikt voor draai- en kiepramen. Kom naar de winkel voor een advies op maat.
;

Openingstijden

 

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Z0: 12.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

 

Adres

 

Graafseweg 777
6609 CG Wijchen

 

Contact

024 345 46 47
colorsathome@oosterbaan-living.nl