Gordijnen zijn de sfeermakers in iedere kamer. Met de juiste gordijnen creëert u al eenvoudig een fijne uitstraling. Bij color at home vindt u een ruim assortiment gordijnen voor alle woonstijlen. Van trendy, stoer tot landelijke gordijnen. Met een mooie print, abstract of huis in één kleur.

Bij Colors at Home onderscheiden wij drie typen gordijnen, namelijk vitrages, inbetweens en overgordijnen. Iedere typen heeft weer een andere functie. Samen kunnen we kijken wat het beste past in uw huis. Vitrages zijn perfect voor het filteren van daglicht. Inbetweens zijn net iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen zijn een stuk dikker en ook verkrijgbaar met een verduisterende stof. En wist u dat overgordijnen ook een isolerende werking hebben. Als u ‘s avonds de gordijnen sluit, zorgt u ervoor dat warme binnen blijft. De gordijnen worden voor u op maat gemaakt. U hoeft alleen de stof te kiezen en wij zorgen voor de rest.

Je interieur is pas helemaal af wanneer de gordijnen hangen. Naast dat ze sfeervol zijn, bieden gordijnen nog meerdere voordelen. Zo houden ze de warmte vast in de winter en houden ze de warmte tegen in de zomer. Overgordijnen zijn ook te voeren met een verduisterende stof. Hierdoor wordt de kamer helemaal donker, waardoor ze zich perfect lenen voor de slaapkamer. Kom naar de winkel voor een advies op maat. Met inbetweens geef je het interieur een open en luchtig gevoel. Als het zonnetje buiten schijnt, wil je daar binnen van meegenieten. Wanneer een gordijn zonlicht doorlaat, krijg je namelijk een prachtige lichtinval in de kamer. Inbetweens zitten qua doorschijnendheid tussen vitrages en overgordijnen in. Ze dragen bij aan een goede akoestiek, zonder al teveel licht weg te nemen. Maar ze maken het interieur vooral gezellig. Kom naar de winkel voor een advies op maat. Vitrage is de ideale oplossing voor wie het interieur licht en luchtig wil houden. Vitrage valt door de lichte en transparante stof soepel en elegant naar beneden. De stoffen van nu hebben een subtiele glans, verfijnde patronen en zijn ook verkrijgbaar in natuurlijke materialen. Een van de voordelen van vitrage is dat het daglicht naar binnen valt zonder inkijk van buitenaf. Combineer vitrage met overgordijnen of raamdecoratie als je ook ’s avonds privacy wilt. Kom naar de winkel voor een advies op maat.
;

Openingstijden

 

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Z0: 12.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

 

Adres

 

Graafseweg 777
6609 CG Wijchen

 

Contact

024 345 46 47
colorsathome@oosterbaan-living.nl